Sürüm 1.9.84 Oyunu Sahne Modda'da Sergilendi - Son Dakika
Güncel

Sürüm 1.9.84 Oyunu Sahne Modda'da Sergilendi

Sürüm 1.9.84 Oyunu Sahne Modda\'da Sergilendi

Tiyatrohane tarafından sahnelen ve kapalı gişe oynanan oyun, 26 ve 30 Mayıs'ta seyircisi ile yeniden buluşacak.

17.05.2018 14:02  Güncelleme: 14:03

Gorge Orwell'in "1984" tasarımını 2084 yılına taşıyarak yakın gelecekte teknolojinin esiri olan 21. yüz yıl insanının ne tür bir dünya tasarımı ile karşı karşıya kalabileceğini tartışmaya açan 'Sürüm 1.9.84 Oyunu, Sahne Modda'da sahnelendi.

Sanat ve kültüre destek olan Ontan İnşaat tarafından Tiyatrohane'nin desteğiyle Ontan Bayraklı bünyesinde oluşturulan Sahne Modda, İzmirlilere sanat dolu bir ay sunuyor. İngiliz roman yazarı George Orwell tarafından yazılan "1984" adlı roman Tiyatrohane Dramaturgi Ekibinde yer alan beş kişilik ekip tarafından güncel bir bakış açısı ile sahneye uyarlandı. Tüm teknolojik gelişmeler ve değişen dünyanın gerçekleri ışığında "Sürüm 1.9.84" oyunu Erk Bilgiç'in çarpıcı rejisi ve Monique Masius'un koreografileri ile seyirciyi derinden sarsıyor.

SAHNE MODDA İZMİR'İN ÖNEMLİ SANAT MERKEZLERİNDEN OLDU

Ontan İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Özgür Güzel, grup olarak sanat ve kültüre destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Sahne Modda kısa zamanda kentimizin en önemli sanat merkezlerinden biri haline geldi" diye konuştu. Ontan Bayraklı'da açtığımız Sanat Sokağı'nda farklı sanat akımlarının eserlerine yer verdiklerini belirten Güzel, tüm sanatseverleri Sahne Modda'daki oyunları izlemeye davet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sürüm 1.9.84 Oyunu Sahne Modda'da Sergilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement