Suşehri AK Parti'den Şehitler İçin Mevlit ve Gıyabi Cenaze Namazı - Son Dakika
Güncel

Suşehri AK Parti'den Şehitler İçin Mevlit ve Gıyabi Cenaze Namazı

Suşehri AK Parti\'den Şehitler İçin Mevlit ve Gıyabi Cenaze Namazı

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından şehitler için mevlit okutularak gıyabi cenaze namazı kılındı.

10.09.2015 15:28

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından şehitler için mevlit okutularak gıyabi cenaze namazı kılındı. Namaza Şuşehri Ülkü Ocakları Başkanı Turan Arslan ve beraberindekiler de katıldı.

AK Parti Şuşehri Gençlik Kolları Başkanlığı, son zamanlarda yaşanan terör olaylarında  şehit olan asker ve polisler için  in ilçe merkezindeki Balhatun Camisi'nde mevlit okuttu. Daha sonra şehitler için burada gıyabi cenaze namazı kılındı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı namaza Suşehri Ülkü Ocakları Başkanı Turan Arslan ve beraberindekiler de katıldı.

Namazın ardından basın açıklaması yapan AK Parti Suşehri Gençlik Kolları Başkanı Turgay Şimşek şunları söyledi:

" Hakkari'de 16 askerimizin ve Iğdır'da 14 polisimizin teröristlerce şehit düşürülmesi bizleri büyük bir üzüntü ve keder içerisine düşürmüştür. Fakat her birimiz biliyoruz ki şehitlik mertebesi peygamber efendimize komşuluk şerefine nail olmak demektir. Bu yüzden şehit olan ağabeylerimiz ve kardeşlerimiz gibi bu topraklarda yaşayan milyonlarca vatan evladı bu kutlu makama taliptir. Allah Müslümanlıkla yoğrulan bu topraklarda hainlik hesabı yapanlara fırsat vermesin. Terörü kullanan, onu himaye eden ve destek verenler hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır. Türkiye'nin toprak bütünlüğü birlik ve beraberliğini bozmak adına yapılan hain saldırıları yapanlar bilmelidirler ki, asla amaçlarına ulaşamayacaklar." - Suşehrisivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suşehri AK Parti'den Şehitler İçin Mevlit ve Gıyabi Cenaze Namazı - Son Dakika


Advertisement