TAB Gıda Yeme İçme Sektörünün Dijital Dönüşümüne Liderlik Ediyor! - Son Dakika
Güncel

TAB Gıda Yeme İçme Sektörünün Dijital Dönüşümüne Liderlik Ediyor!

TAB Gıda Yeme İçme Sektörünün Dijital Dönüşümüne Liderlik Ediyor!

TAB Gıda, değişen tüketici davranışları doğrultusunda hayata geçirdiği Ne Yediğini Bil, Tıkla Gelsin ve Facebook Messenger BOT gibi online uygulamalar ile yeme içme sektörünün dijitalleşmesine öncülük ediyor.

04.05.2017 15:41  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye hızlı servis restoran sektörünün lideri TAB Gıda, bünyesindeki markalarının teknolojik alt yapılarını geliştirerek sektörün dijital dönüşümüne öncülük etmeye devam ediyor. Burger King®, Popeyes®, Arby's®, Sbarro® ve Usta Dönerci® gibi markalarıyla yurtiçinde 1000 restoranı yöneten TAB Gıda, değişen tüketici davranışları doğrultusunda hayata geçirdiği online uygulamalar ile dijital yüzünü sürekli olarak yeniliyor.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan TAB Gıda Pazarlama Genel Müdürü Seçil Kurdoğlu: "A'dan Z'ye tüm hayatımızın dijitalleştiği bir dönemdeyiz. Tüketicilerimiz, özellikle gençler, artık ihtiyaç duyduğu ürün ve hizmetleri internet üzerinden her kanaldan rahatlıkla sağlayabileceğini biliyor. Artık satış kanalları arasında istediği gibi geçiş yapabilmek ve bunu yaparken bütün kanallarda birbiriyle tutarlı ürün, indirim ve promosyon seçenekleri bulmak istiyor. Tüketicilerin bu beklentileri birçok sektörün dijitalleşme sürecini her geçen gün daha da hızlandırıyor. TAB Gıda olarak güncel trendleri yakından takip ediyoruz. Bu doğrultuda Tıkla Gelsin, Ne Yediğini Bil ve Facebook Messenger Bot, Popeyes mobil uygulama gibi günümüzün dijital trendlere uygun birçok uygulamayı ilk olarak sektörümüze kazandırdık." dedi.

"Dijitalleşme platformlarımız ile daha hızlı bir şekilde büyüyoruz"

Kurdoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Burger King®, Popeyes®, Sbarro®, Arby's® ve Usta Dönerci® markalarımızın online sipariş sitesi Tıkla Gelsin'i web sitesinin ardından App Store ve Google Play Store´da da yayınladık. Tıkla Gelsin'in mobil uygulamasını telefonlarına indiren kullanıcılar artık zaman ve mekân fark etmeksizin rahatlıkla sipariş verebiliyorlar. Diğer yandan sektörde 20 yılı aşan tecrübemizle restoranlarımıza gelen misafirlerimizin kafasındaki soru işaretlerini gidermek ve ürünlerimizin gıda güvenliği, hijyen ve ürün kalitesiyle ilgili süreçleri üretimden tüketime uzanan hikâyesi ile birlikte en iyi şekilde anlatabilmek için Ne Yediğini Bil platformunu hayata geçirdik. Buna ek olarak, Türkiye'nin en büyük tavuk restoran zinciri konumunda yer alan Popeyes® bünyesinde bir ilke imza attık ve Facebook Messenger Bot üzerinden sipariş verme imkânını yarattık. Böylece dijital platformlarımız ile işiniz daha verimli yürüyor, daha hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TAB Gıda Yeme İçme Sektörünün Dijital Dönüşümüne Liderlik Ediyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement