Taksim Meydanı'nda Demokrasi Nöbeti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Taksim Meydanı'nda Demokrasi Nöbeti

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Taksim Meydanı\'nda Demokrasi Nöbeti

Taksim Meydanı'ndaki nöbet sonrası yorgun düşenler Cumhuriyet Anıtı önündeki yeşillik alan, banklar ve Gezi Parkı'nda dinlenerek sabahladı.

Taksim Meydanı'ndaki nöbet sonrası yorgun düşenler Cumhuriyet Anıtı önündeki yeşillik alan, banklar ve Gezi Parkı'nda dinlenerek sabahladı.

Haber - Kamera Zeki GÜNAL İstanbul DHA

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile meydanlarda 'Demokrasi Nöbeti' tutanlar Taksim'de 23'üncü güne uyandı. Taksim Meydanı'ndaki nöbet sonrası yorgun düşenler Cumhuriyet Anıtı önündeki yeşillik alan, banklar ve Gezi Parkı'nda dinlenerek sabahladı. Kocaeli'den geldiği söyleyen Gencay Akboğa Vatanı korumaya geldik, vatanı satanlara karşı dik durmaya geldik, anlamaları lazım Türk'ten vatan alamazlar biz ki bir karış toprak için kendi ailemiz arasında kavga eden insanlarız. Kaldı ki hainlere toprak vermeyiz dedi. 20 gündür nöbette olduğunu söyleyen bir başka vatandaş ise Reisimiz 'Evinize dönün' diyene kadar biz buradayız nöbetteyiz diye konuştu. Bu arda Taksim Meydanı'na kurulan platformların kaldırıldığı görüldü.

Kaynak: DHA