Tarsus'ta Kurtuluş Töreninde Kutu Krizi Yaşandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tarsus'ta Kurtuluş Töreninde Kutu Krizi Yaşandı

Tarsus\'ta Kurtuluş Töreninde Kutu Krizi Yaşandı
27.12.2013 12:39  Güncelleme: 10:46

MHP'li Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Türkiye'yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna değinince, AK Parti'liler töreni terk etti.

Mersin'in Tarsus İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluş töreninde MHP'li Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Türkiye'yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna değinince, Ak Partililer töreni terk etti. İlçe Kaymakamı Hasan Göç de töreni iptal etti.

Tarsus'un düşman işgalinden kurtuluşunun 92'inci yıl dönümü etkinlikleri saat 09.00'da Cumhuriyet Alanı'nda yapıldı. Törende günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapmak için kürsüye gelen Tarsus Belediye Başkanı ve MHP'nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, Türkiye'yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu konusunda Ak Parti hükümetini eleştirdi. Bunun üzerine törene katılan Ak Parti Mersin Milletvekili Ahmet Uzun ve partililer, Başkan Kocamaz'a tepki göstererek tören alanına terk etti.

Ak Parti'liler tören alanından giderken Kocamaz'a da sözlü tepki gösterdiler. Yaşanan kriz üzerine yapılan anonsta törenin Kaymakam Hasan Göç tarafından iptal edildiği açıklandı. Bunun üzerine, Tarsus'un kurtuluş günü etkinlikleri tamamlanamadın son buldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tarsus'ta Kurtuluş Töreninde Kutu Krizi Yaşandı - Son Dakika


Advertisement