TATİL İÇİN GELDİĞİ KARASU'DA KAYBOLDU - Son Dakika
Güncel

TATİL İÇİN GELDİĞİ KARASU'DA KAYBOLDU

SAKARYA'nın Karasu ilçesinde bulunan yazlık evine tatile gelen Özkan Yılmaz'dan (41) salı gününden bu yana haber alınamıyor.

19.01.2023 21:36  Güncelleme: 21:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAKARYA'nın Karasu ilçesinde bulunan yazlık evine tatile gelen Özkan Yılmaz'dan (41) salı gününden bu yana haber alınamıyor. Ailesinin kayıp başvurusunda bulunması üzerine çalışma başlatıldı.

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde yaşayan Özkan Yılmaz, 11 Ocak günü tatil için Karasu ilçesi Yalı Mahallesi'nde bulunan yazlık evine geldi. İstanbul'da bir mühendisin yanında şoför olarak çalışan ve bekar olan Özkan Yılmaz, salı günü sabah komşusunda kahvaltı yaptı. Daha sonra Karasu ilçe merkezine gelen Özkan Yılmaz'dan bir daha haber alınamadı. İstanbul'dan Karasu'ya gelen ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu. Özkan Yılmaz'ı bulmak için çalışma başlatıldı. Oğlunun herhangi bir sorunu olmadığını belirten Neziha Celep, "Oğlumun kimseyle bir husumeti yok. Kendi halinde birisi. Geçmiş tarihlerde bazı psikolojik sorunları oldu ama atlatmıştı" dedi. Özkan Yılmaz'ın kredi kartlarında herhangi bir işlemin olmadığını ifade eden Neziha Celep, oğlunun bulunmasını istedi. (DHA)

TATİL İÇİN GELDİĞİ KARASU\'DA KAYBOLDU
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TATİL İÇİN GELDİĞİ KARASU'DA KAYBOLDU - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement