WASHINGTON (AA) – TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Amerika Türk Koalisyonu (TCA) Başkanı Lincoln McCurdy ve Türk-Amerikan iş adamlarıyla bir araya geldi.
Çiçek, ABD'nin başkenti Washington'daki temasları kapsamında, sabah saatlerinde büyükelçilik rezidansında TCA Başkanı McCurdy ve Türk-Amerikan iş adamlarıyla görüştü. Basın mensuplarının başından görüntü aldığı toplantı, daha sonra basına kapalı devam etti.
Çiçek, ilerleyen saatlerde ABD Kongresi'ne geçerek, Temsilciler Meclisi Başkanı John Boehner ve Senato Başkanı Orrin Hatch ile de ayrı ayrı görüşecek.
Çiçek, yarın yine Kongre'de bulunacağı bazı temaslar ve Maryland eyaletindeki Türk-Amerikan Kültür Merkezi ve Camii'ni ziyaretinin ardından Türkiye'ye hareket edecek.
Son Dakika › Güncel › TBMM Başkanı Çiçek Washington'da - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.