Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, beraberindekiler ile Marmaraereğlisi Kaymakamı Hüseyin Karameşeyi makamında ziyaret etti.

26.01.2016 16:42

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, beraberindekiler ile Marmaraereğlisi Kaymakamı Hüseyin Karameşeyi makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Karameşe ile bir süre görüşen Albayrak, ilçeye sık sık ziyaretlerde bulunacağını belirterek, 2016 yılının, Marmaraereğlisi ilçesinde hizmette atılım yılı olacağını söyledi.

Karameşe de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin il genelinde yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Albayrak'a teşekkür etti.

Ziyarete, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan da katıldı.

Akademisyenlerden NKÜ Rektörü Şimşek'e ziyaret

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Keskin, beraberindekiler ile NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'i makamında ziyaret etti.

Keskin ve beraberindekileri makamında kabul ederek bir süre görüşen Şimşek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Keskin'de, NKÜ'de yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Şimşek'e teşekkür etti.

Ziyarette, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Zeki Aydın, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Özdemir, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Bayram Ali Çetinkaya ile Doç. Dr. Ahmet Erhan Şekerci katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement