Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy'deki Hükümet Konağı ve Anadolu Lisesi inşaatlarını inceledi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy'deki Hükümet Konağı ve Anadolu Lisesi inşaatlarını inceledi

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy\'deki Hükümet Konağı ve Anadolu Lisesi inşaatlarını inceledi
20.06.2023 09:57

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy'de yapımı devam eden Hükümet Konağı ve Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatlarında incelemelerde bulundu. Yapılan açıklamaya göre, Yıldırım inşaat süreci hakkında bilgi aldı ve okul inşaatının planlanan sürede tamamlanması için talimat verdi.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy'de yapımı devam eden Hükümet Konağı ve Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Yıldırım, Çerkezköy Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulunarak, Kaymakam Nazmi Günlü ve firma yetkililerinden inşaat süreci ile ilgili bilgi aldı.

Yıldırım, ardından yapımı devam eden 32 derslikli Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Okul inşaatı ile ilgili yetkililerden bilgi alan Yıldırım, inşaatın planlanan sürede tamamlanabilmesi için herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesi yönünde talimat verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy'deki Hükümet Konağı ve Anadolu Lisesi inşaatlarını inceledi - Son Dakika


Advertisement