Terme Ortaokulu Özel Eğitim Öğrencileri Türkiye Birinciliği'nde Başarı Elde Etti - Son Dakika
Güncel

Terme Ortaokulu Özel Eğitim Öğrencileri Türkiye Birinciliği'nde Başarı Elde Etti

Terme Ortaokulu Özel Eğitim Öğrencileri Türkiye Birinciliği\'nde Başarı Elde Etti

Konya'da düzenlenen Özel Sporcular Atletizm Gençler ve Yıldızlar Türkiye Birinciliği'ne katılan Terme Ortaokulu özel eğitim öğrencileri, kız gülle atmada Türkiye 2'ciliği ve 3'cülüğü, yıldız erkekler gülle atmada ise Türkiye 3'lüğü elde etti. Sinem Gülten Türkiye 2'cisi, Şule Yazıcı Türkiye 3'cüsü, Selver Demir ise Türkiye 2'ncisi oldu.

16.05.2024 12:02

Konya'da 47 ilin katılımı ile yapılan Özel Sporcular Atletizm Gençler ve Yıldızlar Türkiye Birinciliği'ne katılan Terme Ortaokulu Özel Eğitim öğrencileri, kız gülle atmada Türkiye 2'ciliği ile 3'cülüğü yıldız erkekler gülle atmada ise Türkiye 3'lüğü elde etti.

Terme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Konya'da 47 ilin katılımı ile yapılan Özel Sporcular Atletizm Gençler ve Yıldızlar Türkiye Birinciliği katılan Terme Ortaokulu özel eğitim öğrencileri çeşitli Türkiye dereceleri elde etti.

Özel sporcular, Türkiye Atletizm Şampiyonası yıldız kız gülle atma dalında Türkiye 2'cisi Sinem Gülten, Türkiye 3'cüsü Şule Yazıcı oldu. Yıldız erkekler gülle atma dalında ise Selver Demir Türkiye 2'nciliği başarısı elde etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terme Ortaokulu Özel Eğitim Öğrencileri Türkiye Birinciliği'nde Başarı Elde Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement