TESK Başkanı Palandöken: "Şanlı Destan Asla Unutulmayacak" - Son Dakika
Son Dakika Logo

TESK Başkanı Palandöken: "Şanlı Destan Asla Unutulmayacak"

TESK Başkanı Palandöken: "Şanlı Destan Asla Unutulmayacak"
30.08.2014 10:28  Güncelleme: 10:37

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bağımsızlık yolunda tek yürek olan milletimizin 30 Ağustos 1922'de yazdığı şanlı destanın asla unutulmayacağını söyledi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bağımsızlık yolunda tek yürek olan milletimizin 30 Ağustos 1922'de yazdığı şanlı destanın asla unutulmayacağını söyledi.

Palandöken, "30 Ağustos Zaferi birlik ve beraberliğimizin en güzel görüntüsüdür. En önemlisi İlelebet bağımsız yaşayacağımızın tüm dünyaya ilanıdır" dedi.

Palandöken, mesajında şunları söyledi: "1922 yılı 26 Ağustos'unda başlayıp, 30 Ağustos'ta Dumlupınar'da Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'ni bir kez daha gururla anıyoruz. Necip milletimiz tarih boyunca bayrak, vatan ve bağımsızlık gibi değerlerinden asla vazgeçmemiştir.

Esnaf ve sanatkarlar olarak; vatan, millet, bağımsızlık ve bayrak gibi değerlerimiz için canlarını feda eden ve bugün sahip olduğumuz imkanların temellerini atan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimize şükran ve minnet duygularımızı sunuyoruz.

Tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel TESK Başkanı Palandöken: 'Şanlı Destan Asla Unutulmayacak' - Son Dakika


Advertisement