TIR Devrilmesin Diye Ayağını Frenden Çekmedi - Son Dakika
Güncel

TIR Devrilmesin Diye Ayağını Frenden Çekmedi

Çanakkale'de freni boşalan ve araçlara çarpmaktan son anda kurtulan TIR'ın şoförü, aracın devrilmemesi için 2 saat boyunca ayağını frenden çekmedi.

09.09.2014 20:10  Güncelleme: 20:24

Edinilen bilgiye göre; Hasan Özer idaresindeki 34 VZ 8751 plakalı gıda yüklü TIR'ın Çanakkale- İzmir yolunun 10. kilometresinde İntepe rampasında geldiğinde yokuş yukarı çıkarken freni boşaldı.
2 SAAT BOYUNCA FRENE BASTI

TIR şoförü, kazaya sebebiyet vermemek için bankete düştü. Bu sırada TIR şoförü Hasan Özer, yanında bulunan çocukları Ali (22) ile Kübra Özer’in (14) yan yatan TIR'dan inmesini istedi. Durumu polise bildiren Özer, TIR'ın devrilmemesi için çekici gelene kadar 2 saat boyunca ayağını fren pedalından çekmedi.

Olay yerine gelen trafik polisleri yolu tek taraflı olarak trafiğe kapattı. Özer’in çocukları babalarının kurtarılmasını kenarda yaşlı gözlerle bekledi. 2 saat sonra vinç marifetiyle TIR kurtarıldı. Özer, korku dolu gözlerle bekleyen çocuklarına sarılıp onları teselli etti.

Hasan Özer, “Yokuş yukarı çıkarken durduğum esnada fren boşaldı. Bu sırada durdurmak için imdat düğmesini bastım. Ama TIR geri geri kaymaya devam etti. Kaçacak yerim yoktu. Arka taraftaki araçlara vurmamak için sağ tarafa doğru geldim. Bankete düştü. İki saat boyunca ayağım frene basılı bekledim. Allah'a şükür bir sıkıntı olmadı” dedi.

TIR Devrilmesin Diye Ayağını Frenden Çekmedi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel TIR Devrilmesin Diye Ayağını Frenden Çekmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement