Tiyatrocuların Trafik Mesaisi - Son Dakika
Güncel

Tiyatrocuların Trafik Mesaisi

Tiyatrocuların Trafik Mesaisi

"Kazasız Kul Olmaz" oyununda rol alan tiyatrocular trafik kazalarına dikkat çekmek için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde sürücülere broşür dağıttı.

21.09.2016 15:27  Güncelleme: 15:28

İstanbul Gelişim Sanat'ın sahnelediği "Kazasız Kul Olmaz" oyununda rol alan tiyatrocular, iş ve trafik kazalarına dikkat çekmek adına kurban bayramında kaza ve kurallara yönelik çeşitli araştırmalarda bulundu.

ŞEHİTLER KÖPRÜSÜNDE BROŞÜR DAĞITTILAR

Özel izinle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne giden ekip; Zihni Göktay, Tümay Özokur, Hamdi Alkan, Yonca Evcimik, Zafer Peker, Yıldız Asyalı ve Açelya Elmas gibi ünlü isimlerin trafikte daha dikkatli olmaları yönünde yaptıkları çağrıları içeren broşürleri sürücülere dağıttı.

"BIRAK YETİŞECEĞİN YERE 5 DAKİKA GEÇ GİT"

Broşürde Hamdi Alkan, "Trafik kuralları hayatta kalma kuralıdır" derken, Yonca Evcimik ise "Bırak yetişeceğin yere 5 dakika geç git. Ama diğer insanların canını tehdit etme" çağrısında bulunuyor.


"KAZALARIN SOSYOLOJİK PİSKOLOJİK HARİTASINI ÇIKARIYORUZ"

Çalışmayla ilgili bilgi veren Zahrettin Çelik " Türkiye'de ilk kez kazaların psikolojik ve sosyolojik haritasının profilini çıkarıyoruz: Kimler emniyet kemeri kullanıyor, kimler kullanmıyor? En çok hangi saat ve mevsimde kaza oluyor, hangi model ve renkteki araçlar kazaya karışıyor? Hangi meslekteki sürücüler daha sık kaza yapıyor gibi sorulara cevap aradık" dedi.

Son Dakika Güncel Tiyatrocuların Trafik Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement