TMSF'nin El Koyduğu Otel, Yeniden Şirket Bünyesine Alındı - Son Dakika
Güncel

TMSF'nin El Koyduğu Otel, Yeniden Şirket Bünyesine Alındı

Sarıkamış ilçesi Bayraktepe Kayak Merkezi'nde 2009'da Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen 5 yıldızlı otel, yenidenToprak Seniteri ve Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret AŞ bünyesine alındı.

27.05.2013 10:36

Sarıkamış ilçesi Bayraktepe Kayak Merkezi'nde 2009'da Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen 5 yıldızlı otel, yenidenToprak Seniteri ve Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret AŞ bünyesine alındı.

Otel Genel Müdürü Süreyya Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce Ce-Mar Toprak Otel ismiyle faaliyet gösteren otelin, Sarıkamış Toprak Otel olarak hizmet vermeye başladığını söyledi.

Otelin, iş adamı Halis Toprak'a ait Toprak Seniteri ve Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret AŞ bünyesinde kaliteli hizmet sunduğunu anlatan Yıldırım, "Tur operatörleriyle görüşmelerimiz başladı. Yaz döneminde kültür turları, spor ve turizm aktivitelerinn yapılabilmesi için çalışma başlattık. İnşallah otelimizde yeni hizmet anlayışıyla Kars ve Sarıkamış'ta turizme canlılık getireceğiz" dedi. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TMSF'nin El Koyduğu Otel, Yeniden Şirket Bünyesine Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement