Tolga Karel Kimdir? Sarah Scotti İle Tolga Karel'e Çifte Piyango! - Son Dakika
Güncel

Tolga Karel Kimdir? Sarah Scotti İle Tolga Karel'e Çifte Piyango!

Tolga Karel Kimdir? Sarah Scotti İle Tolga Karel\'e Çifte Piyango!

Tolga Karel, iki yıl önce oyunculuğu bırakıp ABD'ye yerleşmiş ve tır şoförlüğüne başlamıştı. Eski oyuncu yaptığı paylaşımları ile hayranları tarafından takip edilmeye devam ediliyordu. Eşi Sarah Scotti ile yeni bebek heyecanı yaşan Tolga Karel'e gelen teklif, ikilinin mutluğunu ikiye katladı. Peki Tolga Karel kimdir?

25.04.2019 11:16

Tolga Karel, Türkiye'deki kariyerini 2016 yılında bırakıp ABD'ye yerleşti. Orada Sarah Scotti ile evlenen Tolga Karel, geçimim tır şoförlüğü yaparak sağlıyordu. Çift, bebek sevinci yaşadığı sırada Tolga Karel'e gelen teklif ile sevinçten havalara uçtular. Amerika'da katıldığı reklam filmi seçmelerinde binlerce aday arasından seçilen Tolga Karel "Hem aktör olmam hem de TIR kullanmam nedeniyle beni seçtiler. Bu benim için çok önemli." diyerek mutluluğunu anlattı. Peki Tolga Karel kimdir?

TOLGA KAREL KİMDİR?

Tolga Karel,1 Ekim 1978 tarihinde İstanbul'da doğdu. Tolga Karel, üniversite eğitimine İstanbul'da Yeditepe Üniversitesi Fransız Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde başladı. Bu bölümde iki sene devam etmiş fakat sonra okulu bırakarak konservatuvarda okumaya karar verdi. Paris Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Tolga Karel, Sinematografi ve Drama alanlarında eğitim gördü. Tolga Karel ayrıca yine Paris'te sinema ve tiyatro eleştirmenliği alanında yüksek ihtisas yapmıştır.

Tolga Karel; dizi, sinema ve tiyatro oyunculuğu yanısıra şarkı sözü yazarlığı ve bestecilik de yaptı. "Karanlıktan gelen" ismini taşıyan film, başta "Yaprak Dökümü" olmak üzere ve "Kanıt" gibi televizyon dizilerindeki başarılı performansıyla internette fazlaca takip edilen sinema ve tiyatroculuk alanında yazdığı köşe yazıları ve Bulgaristan'da düzenlenen "Best Model" yarışmasından elde ettiği derece ile bilinir.

2014'te Star TV'de yayınlanan Survivor'da ünlüler takımında 102 gün kaldıktan sonra 9 Haziran 2014 günü elenmiştir.

OYNADIĞI YAPIMLAR

2015 Kod Adı: K.O.Z. Remzi Akkaya Sinema filmi

1999 Gece Şahinleri Cenk TV filmi

2000 Aşkın Bedeli Cem TV filmi

Evdeki Yabancı Tekin Dizi

2001 Şeytan Çıkmazı Çiko TV filmi

2005 Ödünç Hayat Renan Dizi

2006 Kabuslar Evi: Karanlıktan Gelen Karanlıktan Gelen Dizi

2009 Cin Geçidi Levent TV filmi

2010 Yavuz Sultan Selim Yavuz Sultan Selim TV filmi

2006-2010 Yaprak Dökümü Oğuz Ayhan Dizi

2012 Kanıt Komiser Yaman Dizi

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam Kasım Dizi

2016 Kalbimdeki Yabancı Ulaş Dizi

Son Dakika Güncel Tolga Karel Kimdir? Sarah Scotti İle Tolga Karel'e Çifte Piyango! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement