Türkiye Rafting şampiyonasının ikinci ayağına katılan 20 takım Erzurum'daki Tortum Çayı üzerinde dereceye girmek için kıyasıya yarışıyor.
Türkiye Rafting şampiyonasının ikinci ayağı bugün Erzurum'un Uzundere ilçesinin Derekapı mevkiinde start aldı. Türkiye'nin değişik bölgelerindeki 13 ilden 20 takım ve 200 sporcu karların erimesi ve yağışlar nedeniyle azgınlaşan Tortum Çayında derece arıyor. Türkiye Rafting şampiyonasının ikinci ayağındaki yarışları Erzurum Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı, Tortum Kaymakamı Halit Mengi,
KUDAKA Genel Sekreteri Talha Bekir Özmen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Menduh Ceyhan, vatandaşlar ve sporseverler izledi.
Gelişmekte olan Spor Branşları Federasyon As Başkanı Fikret Yardımcı yaptığı açıklamada "Federasyonun faaliyet programında olan Rafting Türkiye Şampiyonasının ikinci ayağını Erzurum'da Tortum Çayı üzerinde yapıyoruz. Çeşitli illerden gelen 20 takım arasında müthiş bir çekişme var. Şampiyonayşa katılan 30 milli sporcumuz Bosna Hersek'te yapılacak Avrupa şampiyonasına katılacak. Milli sporcularımızın son durumunu Tortum Çayındaki yarışlarda gözlüyoruz. Su çok iyi" diye konuştu.
Son Dakika › Güncel › Tortum Çayında 20 Takım Raftingde Dereceye Girmek İçin Yarışıyor - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?