Toshiba, Müşteri Memnuniyetinde En Üst Seviyeyi Hedefliyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Toshiba, Müşteri Memnuniyetinde En Üst Seviyeyi Hedefliyor

21.11.2013 08:50  Güncelleme: 09:50

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.ş., Çırağan Saray'ında düzenlemiş olduğu ''Toshiba Exclusive '' organizasyonu ile üst seviye TV modellerindeki yeni satış organizasyonunu duyurdu.

Toshiba, yeni Ultra HD başta olmak üzere tüm üst segment TV serisi için yeni bir satış yapılanması gerçekleştirdi. ''Toshiba Exclusive '' adı verilen yeni iş ortaklığı programı ile Toshiba, ürünlerini seçkin ve uzman satış noktalarında sergileyeceğini duyurdu. Toshiba Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri Türkiye Distribütörü Tnb A.ş. Genel Müdürü Aytaç Biter konu ile ilgili yaptığı açıklamada:"Bugün burada seçkin ve uzman satış noktalarının yöneticileri ile bir arada bulunmaktan ve yeni programımızı paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Bu vesile ile üstün özellikli Tv lerimizi Toshiba kullanıcılarına uzman satış noktaları ile buluşturup, üst düzey hizmet sunmayı hedefliyoruz. Bu yeni programın, hem iş ortaklarımız hem de tüketicilerimiz için çok verimli olacağını düşünüyorum. Amacımız, Premium Toshiba ürünlerini tercih eden kullanıcılara en iyi ve en güvenilir hizmeti sunarak en üst seviyede müşteri memnuniyeti sağlamak." dedi.

Toplantıya katılan seçkin bayiler Enplus , Modern Elektronik Levent, HEC Group Fulya , Extreme Audio Maslak, Tim Çiftehavuzlar, Sefa Elektronik Bodrum, Power Sound (Güç ses Elektronik) Mersin, Aztek
Teknoloji İstinye , Can Hi-Fi Akaretler yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Toshiba, Müşteri Memnuniyetinde En Üst Seviyeyi Hedefliyor - Son Dakika


Advertisement