Tour Of Mersin'in Genel Klasman Birincisi Nazım Bakırcı - Son Dakika
Güncel

Tour Of Mersin'in Genel Klasman Birincisi Nazım Bakırcı

Tour Of Mersin\'in Genel Klasman Birincisi Nazım Bakırcı

Mersin Uluslararası Bisiklet Turu 'Tour Of Mersin'in üçüncü gününe Türk sporcular damgasını vurdu.

16.04.2016 20:42

Mersin Uluslararası Bisiklet Turu 'Tour Of Mersin'in üçüncü gününe Türk sporcular damgasını vurdu.

Tarsus İlçesi'nde bulunan Tarsu AVM'den start alarak Mersin Özgecan Barış Meydanı'nda sona eren 136 kilometrelik parkurun, genel klasman ve yokuş klasman birincisi Torku Şeker Spor Continental takımından Nazım Bakırcı olurken, etap klasmanı birinciliğini ise Hollanda'nın Cyclingteam Join-S de Rijke takımından Groen Ike göğüsledi.

4 saat süren parkurda birincilik için pedal çeviren sporcular, izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı. Kıyasıya bir mücadelenin hakim olduğu parkur sonunda, liderliği göğüsleyen sporcular ödüllerini aldı. Genel klasmanda birinci Torku Şeker Spor Continental takımından Nazım Bakırcı olurken, ödülünü Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel verdi. Etap klasmanı birincisi Hollanda'nın Cyclingteam Join-S de Rijke takımından Groen Ike olurken, Türkiye Torku Şeker Spor Continental takımından Nazım Bakırcı ikinci, Türkiye Brisa Spor takımından Bulgar sporcu Hristov Stefan Koychev de üçüncü oldu.

Üçüncü gün etabına damgasını vuran Türk sporculardan Torku Şeker Spor Continental takımından Nazım Bakırcı, genel klasman lideri olarak sarı mayoyu giyerken aynı zamanda yokuş klasmanında Mersin'in simgesi turuncu mayonun da sahibi oldu. Sprinter klasmanı birinciliğinde mavi mayo ödülünü ise Belarus Minks Cycling takımından Siarhei Papok aldı. Tarsus AVM kapısı özel ödül birincisi Torku Şekerspor takımından Rasim Reis, ikinci Brisa Spor takımından Onur Balkan, üçüncü ise Kapadokya Bisiklet Spor Kulübü takımından Süleyman Koç oldu. Sporculara ödüllerinin verilmesinin ardından Mersin Üniversitesi Dans Topluluğu hiphop ve halk oyunları grubu ile Salsapark Bachata Grubu dans gösterileriyle yarışları izlemeye gelen Mersinlilere keyifli dakikalar yaşattı.

Tour Of Mersin'in 4'üncü etabı ve son turu yarın saat 11.00'de Özgecan Aslan Barış Meydanı'ndan start alıp, Toroslar Soğucak mevkiinden dönerek tekrar Mersin Özgecan Barış Meydanı'nda finish yapacak

- Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tour Of Mersin'in Genel Klasman Birincisi Nazım Bakırcı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement