Trabzon'da Üç Gün Önce Yaşanan Silahlı Yaralama Olayının Ardından - Son Dakika
Güncel

Trabzon'da Üç Gün Önce Yaşanan Silahlı Yaralama Olayının Ardından

Trabzon\'da Üç Gün Önce Yaşanan Silahlı Yaralama Olayının Ardından

Trabzon’da üç gün önce Uzunsokak’ta bir iş yerinde meydana gelen silahlı yaralama olayı ile ilgili olayda yaralananlardan Cani Aksoy, olayın geçtiği yerde bir basın açıklaması yaptı.

26.06.2014 15:39

Trabzon'da üç gün önce Uzunsokak'ta bir iş yerinde meydana gelen silahlı yaralama olayı ile ilgili olayda yaralananlardan Cani Aksoy, olayın geçtiği yerde bir basın açıklaması yaptı.

Aksoy yaşananlardan dolayı derin üzüntü duyduklarını ifade ederek olaya müdahale etmeseydi 4-5 kişinin hayatını kaybedebileceğini söyledi.

Bugüne kadar hiç kimseyle bir husumetinin olmadığını belirten Aksoy, olayda yaralanan şahsa da geçmiş olsun dileklerini sundu. Aksoy, açıklamasında "Bundan üç gün önce iş yerimizde yaşanan bazı tatsız olaylardan dolayı derin üzüntü duymaktayız. Biz yıllardır şehrin merkezinde esnaflık yapıyoruz. Bu güne kadar hiç kimseyle bir husumetimiz olmamıştır. Bundan 5 yıl önce büyük ağabeyimin oğlu Hasan Aksoy Kalkınma mahallesinde bir kuaför dükkanı açarak geçimini sağlamaktaydı. O dönemlerde iş yerine gelen bazı kişiler yeğenimden haraç istemeye başladı. Yeğenim Hasan haraç vermeyi reddedince bu kişiler tarafından defalarca darp edildi. En sonunda yeğenim bu olaylara dayanamayarak kendisini darp eden Recep Calap'ı silahla vurarak öldürmüştür. Yaşanan bu tatsız olayın ardından ben ve yakınlarım yeğenime teslim olması gerektiğini söyleyerek emniyete gönderdik. Yapılan yargılamalar sonucu yeğenim hapis cezasına çarptırılmıştır. Bizler hiç kimsenin ölmesinden bu güne kadar mutlu olan insanlar değiliz. Yaşanan bu tatsız hadisenin ardından Recep Calap'ın yakınlarına giderek barış eli uzattık. Ancak kendileri bu barış elini tutmayarak bizi geri çevirdiler. Beş yıl sonra Recep Calap'ın ağabeyi İbrahim Calap iş yerime gelerek beni öldürmek istedi. Beni ve yeğenim Nihat Aksoy'u yaraladı. Kendisine müdahale etmeseydik şuan en az 4 yada 5 ölü vardı. Buna rağmen ağabeyim Musa Aksoy ve bazı yakınlarım İbrahim Calap'ı resmen ölümden kurtarmak için önünde set oldular. Biz hiç kimsenin ölümünden mutluluk duyan insanlar değiliz. Şimdi biz soruyoruz ' Neden 5 yıl sonra ' Bu olayın arkasında başka kimler var ' Silahı İbrahim Calap'a kimler verdi ' Beni hiç tanımayan İbrahim Calap neden beni öldürmek istedi? Emniyet ve yargı bu konu hakkında mutlaka gerekeni yapacaktır" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trabzon'da Üç Gün Önce Yaşanan Silahlı Yaralama Olayının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement