Trabzon'un Sakaryalı Emniyet Müdürü'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Trabzon'un Sakaryalı Emniyet Müdürü'ne Ziyaret

Trabzon\'un Sakaryalı Emniyet Müdürü\'ne Ziyaret

Aslen olan ve iki yıldır Trabzon İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan Ertan Yavaş; önceki gün Sakarya'dan gelen misafirlerini ağırladı.

04.10.2013 14:40

Hemşehrilerinden Trabzon İl Emniyet Müdürü'ne ziyaret

Memnun kaldı

Trabzon'un Sakaryalı başarılı İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, önceki gün Sakarya'dan gelen Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik, Ak Parti İl Genel eski Meclis Üyesi Tacettin Öztürk ile Taka Gazetesi Sakarya Bölge Temsilcisi ve Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Muhabiri Levent Candan tarafından makamında ziyaret edildi. Hemşehrileri tarafından kendisine yapılan ziyaretten dolayı çok memnun olan Trabzon İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, misafirlerini sıcak bir ilgiyle karşılayarak ağırladı. Kendisinin Sakarya'nın Akyazı İlçesi'ne bağlı Dokurcun'lu olduğunu ifade eden Ertan Yavaş, misafirleri aracılığıyla Sakarya'ya selam gönderdi.

Başarılı Emniyet Müdürü

Bundan iki yıl önce ilk 1. Sınıf Emniyet Müdürü olarak görev yaptığı Tunceli'den Trabzon'a atanan evli ve üç çocuk babası İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, 1987 yılında Polis Akademisinden mezun olduktan sonra Gaziantep ilinde komiser yardımcısı rütbesiyle ilk görevine başladı. Sırasıyla Van, Balıkesir, Iğdır ve Afyon İl Emniyet (İstihbarat Şube Müdürlüğü) Müdürlüklerinde görev yaptı. İzmir ilinde şube müdürü olarak çalışmakta iken 2007 yılında terfi ederek İzmir İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevlerinde de bulundu. Ertan Yavaş, görev yaptığı süre içerisinde başarılı çalışmalarından dolayı İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve il valileri tarafından çok defa takdirname ve taltif ile ödüllendirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Trabzon'un Sakaryalı Emniyet Müdürü'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement