Trabzonlu Ceren ile Urfalı Ahmet Bayern'e Karşı - Son Dakika
Güncel

Trabzonlu Ceren ile Urfalı Ahmet Bayern'e Karşı

Trabzonlu Ceren ile Urfalı Ahmet Bayern\'e Karşı

Allianz Sigorta ve Fc Bayern Münih işbirliğiyle düzenlenen kampın ilk gününde gençler, Allianz Arena'da Bundesliga'nın açılış maçı Bayern Münih - Werder Bremen karşılaşmasını izledi.

28.08.2016 14:42

Allianz Sigorta ve Fc Bayern Münih işbirliğiyle düzenlenen kampın ilk gününde gençler, Allianz Arena'da Bundesliga'nın açılış maçı Bayern Münih - Werder Bremen karşılaşmasını izledi. 75 bin taraftarın olduğu maçta muhteşem bir atmosfer yaşadıklarını belirten 15 yaşındaki Ceren Kuvvet ile 14 yaşındaki Ahmet Hakan Çiftçi, hayellerindeki ünlü futbolcularla karşılaşmanın kendileri için büyük ayrıcalık olduğunu söyledi.

ÜNLÜLERLE ANTRENMAN

Bayern Münih'in ünlü futbolcularıyla antrenman yapma şansına da sahip olan gençler, altı gün sürecek futbol kampının kendileri için büyük bir deneyim olduğunu söylediler. 7 yıldır Trabzon İdmanocağı kadın futbol takımının alt yapısında oynadığını belirten 15 yaşındaki Ceren Kuvvet, "Döndüğümde Türkiye'de Milli Takım seçmelerine katılacağım. Benim için iyi bir avantaj" dedi.

UNUTULMAZ BİR DENEYİM

Şanlıurfa Gençlikspor'da üç yıldır maçlara çıktığını belirten 14 yaşındaki Ahmet Hakan Çiftçi de babasının teşvik etmesiyle seçmelere başvurduğunu söyledi. Özellikle Ribery ile karşılaşmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirten Çiftçi, "Burası bizim için unutulmaz bir deneyim" dedi. Allianz Türkiye yetkilisi Zeynep Çalkılıç ise 14-16 yaş grubu gençlerin seçildiği kampa Türkiye'den beşinci kez katıldıklarını söyledi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Trabzonlu Ceren ile Urfalı Ahmet Bayern'e Karşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement