Trabzonsporlu Medjani: "Umarım Stadımız Gelecek Sezon Daha Çok Dolar" - Son Dakika
Güncel

Trabzonsporlu Medjani: "Umarım Stadımız Gelecek Sezon Daha Çok Dolar"

Trabzonsporlu Medjani: "Umarım Stadımız Gelecek Sezon Daha Çok Dolar"

– TRABZONSPOR'un Cezayirli oyuncusu Carl Medjani, "Bu sezon yeni uygulamalar nedeniyle stada pek fazla seyirci gelemedi ama umarım gelecek sene biraz daha çok dolar ve taraftarlarımız da bizi daha fazla destekleyebilir" dedi.

15.06.2015 12:14

– TRABZONSPOR'un Cezayirli oyuncusu Carl Medjani, "Bu sezon yeni uygulamalar nedeniyle stada pek fazla seyirci gelemedi ama umarım gelecek sene biraz daha çok dolar ve taraftarlarımız da bizi daha fazla destekleyebilir" dedi.

Trabzon spor'da bu sezon gösterdiği performansla takımın değişmez elemanlarından biri olan, ligde kaydettiği 7 golle bir çok golcüyü geçen Medjani, bordo mavili kulübün dergisine verdiği röportajda hedeflerini anlattı. Futbola Fransa'da dedesinin spor okulunda başladığını belirten Medjani, şöyle devam etti:

"İDOLÜM GERRARD"

"Dört yaşında futbol eğitimi almaya başladım. 7 yaşından itibaren de işi biraz daha ciddiye aldım. Annem ve babam Cezayir'de yaşıyordu, ben de Fransa'da dedemin yanında kalıyordum. İki tane milliyetim var. 15 yaşından 21 yaşına kadar Fransa Milli Genç Takımı, 25 yaşından sonra ise Cezayir Milli Takımı için oynadım. Büyükbabam benim ilk koçum gibi diyebilirim. Kariyerim boyunca saygı duyduğum birçok oyuncu var ama 18 yaşındayken Liverpool için bir sözleşme imzaladım ve Steven Gerrard ile çalışma sansı buldum. Gerrard inanılmaz ve benim idolüm."

"2-3 YILDA İYİ TAKIM OLUNUR"

Yapılan bir çok transfere rağmen başarının yakalanamamasını da değerlendiren Medjani, şunları söyledi:

"Birçok oyuncu satın alabilirsiniz ama hemen çok iyi bir takım olamazsınız, bunun için zaman gerekli. Bu sene 15-20 yeni oyuncu gelmiş olabilir ama bunların çok iyi bir takım olması için zamana ihtiyaç var. İyi takım olabilme ya da amaçlarınıza, hedeflerinize ilerleyebilme en az iki üç senede olur. Yani hiçbir şey bir anda olmaz ve bizim de zamana ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Gelecek sene takımın daha iyi olacağı fikrine sahibim. Aslına bakarsanız şu anda kötü olduğumuzu düşünmüyorum."

"UZUN YILLAR OYNAMAK İSTİYORUM"

Futbol kariyerindeki hedeflerini de anlatan Medjani, bu konuda şöyle konuştu:

"Bugüne kadar iki Dünya Kupası gördüm, iki de Şampiyonlar Ligi finalini görmüş oldum. Bunlar birçok oyuncunun hayalini kurup elde edemediği başarılar. Bu nedenle artık biraz da günlük bakıyorum ve alabildiğimin en fazlasını almaya çalışıyorum. Öncelikli hedefim oynayabildiğim kadar uzun oynamak, diğer hedefim de futbol kariyerimde her gün kendimi geliştirmeye odaklanmak. Şu anda kendimi her geçen gün daha iyi olma yolunda konsantre etmiş durumdayım."

"GALATASARAY MAÇI UNUTULMAZ"

Trabzonspor forması altında unutamadığı maçın, ligin ilk yarısında deplasmanda 3-0 kazandıkları Galatasaray maçı olduğunu belirten Medjani, "Galatasaray maçında attığım 2 gol benim için çok önemliydi. Çünkü o maç hocamız Ersun Yanal'ın da ilk maçıydı" dedi.

"UMARIM GELECEK SEZON STADYUM DAHA DOLU OLUR"

Medjani, taraftarlarıyla ilişkisiyle ilgili olarak da şunları söyledi:

"Trabzon şehri futbol açısından gerçekten çok mükemmel bir yer. Halk Trabzonspor fanatiği ve takımı desteklemenin ötesinde adeta aşıklar ve çok seviyorlar. Bu nedenle dışarı çıktığımızda bizi iyi yönden motive ediyorlar. Futbolcu da sadece takım için değil seyirci için de futbol oynamaya motive oluyor çünkü siz dışarıda gezdiğinizde size sevgi gösterisinde bulunuyorlar ve destek veriyorlar. Bu sezon Türkiye'de uygulanan yeni kurallar ve yeni uygulamalar nedeniyle stada pek fazla seyirci gelemedi ama umarım gelecek sene stadyum biraz daha dolu olur ve taraftarlarımız bizi daha fazla destekleyebilirler."

Medjani, son olarak Cezayir'deki futbol ortamıyla Türkiye'deki futbol ortamını karşılaştırdı, "İki ülke arasında hiçbir fark yok, futbol için ölebilirler" dedi. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonsporlu Medjani: 'Umarım Stadımız Gelecek Sezon Daha Çok Dolar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement