Trafik Kazasında Ölen 5 Öğretmen Hayatlarını Yeni Kurmuştu - Son Dakika
Güncel

Trafik Kazasında Ölen 5 Öğretmen Hayatlarını Yeni Kurmuştu

Trafik Kazasında Ölen 5 Öğretmen Hayatlarını Yeni Kurmuştu

Malatya’da trafik kazasında hayatını kaybeden 5 öğretmenden çoğunun yeni evlendiği ve kariyerinin başında olduğu öğrenildi.

13.12.2013 15:13

Malatya'da trafik kazasında hayatını kaybeden 5 öğretmenden çoğunun yeni evlendiği ve kariyerinin başında olduğu öğrenildi.

1984 yılında Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde doğan Derya Şahin, İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nden 2005 yılında mezun oldu. 8 yıldır sırasıyla Erzurum, Antalya illerinde çalışan Şahin, 3 aydır Gövdeli İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktaydı. Şahin, evli ve 1 çocuk annesiydi.

1990 yılında Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde dünyaya gelen Coşkun, Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu. 1 yıllık öğretmendi. Daha önce Kayseri'de görev yapan Coşkun, 3 aydır Gövdeli İlkokulu'nda okul öncesi öğretmeni olarak görev yapmaktaydı. Coşkun 4 ay önce evlenmişti.

1984 yılında Malatya'da dünyaya gelen Kuşbay, İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü'nden 2007 yılında mezun oldu. 5 yıllık öğretmendi. Daha önce Kars'ta görev yapan Kuşbay, 4 aydır Gövdeli Ortaokulu'nda sosyal bilgiler öğretmeni olarak görev yapmaktaydı. Kuşbay 3 ay önce evlenmişti.

1987 yılında Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde dünyaya gelen Ergen, Malatya İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü'nden 2010 yılında mezun oldu. 2 yıllık öğretmendi. 2011 yılında Kapıdere Ortaokulu'nda fen ve teknoloji öğretmeni olarak göreve başlayan Ergen 1,5 yıllık evliydi.

1989 yılında Malatya'da dünyaya gelen Yaşar, Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü'nden 2011 yılında mezun oldu. 1,5 yıllık öğretmen olan Yaşar, Kapıdere Ortaokulu'nda 2012 yılında matematik öğretmeni olarak göreve başladı. Erhan Yaşar bekardı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trafik Kazasında Ölen 5 Öğretmen Hayatlarını Yeni Kurmuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement