Trump'ın Rusya'ya Yaptırımları Genişleten Tasarıyı İmzalaması - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Trump'ın Rusya'ya Yaptırımları Genişleten Tasarıyı İmzalaması

03.08.2017 11:56

Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, ABD Başkanı Donald Trump'ın Rusya'ya yönelik yaptırımları genişleten yasa tasarısını imzalamasının, Ukrayna'nın tam bağımsızlığına katkı sağlayacağını belirtti.

Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, ABD Başkanı Donald Trump'ın Rusya'ya yönelik yaptırımları genişleten yasa tasarısını imzalamasının, Ukrayna'nın tam bağımsızlığına katkı sağlayacağını belirtti.

Poroşenko, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ABD'de Rusya'ya yaptırımlar getiren paketin imzalanmasını tebrik etti. Ukrayna Devlet Başkanı Poroşenko, Washington'da anlaştıkları gibi Kongrenin tasarıyı onayladığını ve Başkan Donald Trump'ın imzaladığını aktardı.

Yaptırımların siyasileştirilmiş Kuzey Akım-2 projesini bağladığını da hatırlatan Poroşenko, "(Yaptırımlar) Onlar, Ukrayna topraklarının tam bağımsızlığında etkili olacak. Bu, Ukrayna ile ABD ilişkilerinin stratejik yönünün bir başka tasdikidir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trump'ın Rusya'ya Yaptırımları Genişleten Tasarıyı İmzalaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement