Tsyd Semineri'nde Günün Son Oturumu Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Tsyd Semineri'nde Günün Son Oturumu Yapıldı

Tsyd Semineri\'nde Günün Son Oturumu Yapıldı

Tsyd Semineri'nde günün son oturumu yapıldı Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Özçelik İzmir'i statsız bırakmayacağız TSYD Toros Zirvesi'nin son oturumuna Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik ve yardımcıları, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay ile Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da katıldı.

09.01.2016 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tsyd Semineri'nde günün son oturumu yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Özçelik İzmir'i statsız bırakmayacağız

TSYD Toros Zirvesi'nin son oturumuna Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik ve yardımcıları, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay ile Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da katıldı. TSYD Başkanı Oğuz Tongsir günün son panelinin müsteşar ve beraberindekilerle birlikte yapılmasını önerdi. Öneriye sıcak Müsteşar Faruk Özçelik, soruları yanıtladı. İzmir'den gelen bir gazetecinin kentteki stat sorununu dile getirmesi üzerine konuşan Özçelik, Göztepe ve Karşıyaka stadyumlarının ihaleleri TOKİ tarafından yapıldı. Ancak, yıllar öncesinden belediyenin o arazi içerisinde payı var. Bunu belediye dava etti. Maalesef mahkeme kararıyla karşı karşıyayız. Ancak, İzmir'i statsız bırakmayacağız dedi.

Vatandaşların her yaşta spor yapması için de belediyelerle ortak çalışmalar yapacaklarını kaydeden Özçelik, Biz gençliği ve sporu birbirinden ayrı dünya olarak düşünmüyoruz. Gençliği ve sporu bir bütün olarak görüyoruz. İnsanımızı geleceğe sağlıklı taşımak için sizden de haklı eleştirilere açığız. Spor bakanlığı olarak spor ve gençlik için ne yapılması gerekiyorsa bu yola baş koyduk. Sizleri de yol göstericiler olarak görüyoruz diye konuştu. Panelin ardından katılımcılara teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tsyd Semineri'nde Günün Son Oturumu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement