Tüfenkci: "Teşkilatlarımız İnsanlarla Gönül Bağını, Diyaloğunu Koparmadı, Artırarak Devam Ettirdi" - Son Dakika
Güncel

Tüfenkci: "Teşkilatlarımız İnsanlarla Gönül Bağını, Diyaloğunu Koparmadı, Artırarak Devam Ettirdi"

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Van'da FETÖ ve terör örgütü PKK'nın bütün tehditlerine ve kumpaslarına rağmen, teşkilatlarımız insanlarla gönül bağını, diyaloğunu koparmadı, artırarak devam ettirdi.

24.08.2016 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, " Van'da FETÖ ve terör örgütü PKK'nın bütün tehditlerine ve kumpaslarına rağmen, teşkilatlarımız insanlarla gönül bağını, diyaloğunu koparmadı, artırarak devam ettirdi." dedi.

Van'daki temasları kapsamında valilik ziyaretinin ardından AK Parti İl Başkanlığına geçen Bakan Tüfenkci, partililerle sohbet etti.

Tüfenkci, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, bakan yardımcısı, milletvekilleri ve bürokratlarla Van'a geldiklerini anımsatarak, kentte görev yapan tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti.

AK Parti teşkilatlarının 15 Temmuz akşamı kendine yakışanı yaparak milletin iradesine sahip çıktığını belirten Tüfenkci, "Bütün teşkilat mensuplarımız, başkanlarımız o gece sokaklarda tanklara, kurşunlara karşı kendilerini siper etti. Bütün sivil iradeye sahip çıkan siyasi partiler, kurum ve kuruluşlarla birlikte bu işin başını çekerek oluşan milli iradeye sahip çıkma ruhunu yaşattılar, nöbetlerini tuttular. Bu nedenle Van teşkilatımıza da teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Van'da siyaset yapmanın kolay olmadığını vurgulayan Tüfenkci, şunları kaydetti:

"Teşkilatımız burada ak gönülleri, ak bayrakları dalgalandırıyor, insanlarla gönül köprüsü kuruyor, hükümetimizin icraatlarını anlatıyor. İnsanların gönlünü kazanmak, diğer taraftan da teröre karşı durmak kolay değil. Van'da FETÖ ve terör örgütü PKK'nın bütün tehditlerine ve kumpaslarına rağmen, teşkilatlarımız insanlarla gönül bağını, diyaloğunu koparmadı, artırarak devam ettirdi. Bu teşkilatlarımız milletin hissiyatına tercüman olan, milletin iradesinin tecelli etmesi noktasında halktan ve haktan başka hiç bir güç tanımayan teşkilatlardır. Burada görev yapan tüm arkadaşlarımız bu bilinç içinde hareket ediyor. Bu hareket neticesinde Van'ımızın bütün mahallelerine tek tek girerek orada vatandaşlarımızın hissiyatlarını, sorunlarını çözme ve yetkililere iletilmesi noktasında köprü görevi yürütüyorlar. Kendilerine kolaylıklar diliyorum."

Tüfenkci, ziyaretin ardından terör örgütü PKK mensuplarınca bombalı araçla saldırının düzenlendiği İkinisan Polis Merkezi'ne geçti.

Tüfenkci: "Teşkilatlarımız İnsanlarla Gönül Bağını, Diyaloğunu Koparmadı, Artırarak Devam Ettirdi"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tüfenkci: 'Teşkilatlarımız İnsanlarla Gönül Bağını, Diyaloğunu Koparmadı, Artırarak Devam Ettirdi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement