Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), yanan ormanlık alanların ağaçlandırılması için 200 bin fidan bağışında bulundu.
TÜGVA'dan yapılan açıklamaya göre, vakıf, Türkiye'de yaşanan yangınlarda kaybedilen ormanlık alanların ağaçlandırılması için kampanya başlattı.
Bu kapsamda TÜGVA il ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte 200 bin fidan bağışında bulundu.
Twitter üzerinden 81 il teşkilatının bağış zinciri oluşturmasıyla gerçekleşen kampanyada ilk bağış tweetini Adana attı ve diğer il teşkilatları destek verdi.
Ayrıca Muğla'da devam eden yangın söndürme çalışmaları sırasında yangından etkilenen ailelere, TÜGVA Marmaris Öğrenci Yurdunun kapıları açılırken, TÜGVA Milas da halka gıda ve içecek yardımında bulundu.
Son Dakika › Güncel › TÜGVA'dan yanan orman bölgelerine 200 bin fidan bağışı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.