TÜPRAŞ Tesislerinde Tatbikat Sırasında Patlama - Son Dakika
Son Dakika Logo

TÜPRAŞ Tesislerinde Tatbikat Sırasında Patlama

05.11.2024 15:15  Güncelleme: 15:19

İzmit'teki TÜPRAŞ tesislerinde planlı bir tatbikat sırasında meydana gelen patlama kontrol altına alındı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, olayın tatbikatta yaşanan bir olumsuzluktan kaynaklandığını ve vatandaşların endişe etmemesini belirtti.

(ANKARA) - İzmit'teki TÜPRAŞ tesislerinde bir patlama meydana geldi. Patlamaya ilişkin ilk açıklama Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'dan geldi. Büyükakın, "Tatbikatta yaşanan bir olumsuzluk, şu anda kontrol altında" dedi.

İzmit'teki TÜPRAŞ tesislerinde planlı bir tatbikat sırasında patlama meydana geldi. Patlama sonrası çıkan yangın yapılan müdahale ile kontrol altına alındı. Patlamaya ilişkin ilk açıklama Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'dan geldi.

Büyükakın, "TÜPRAŞ içinde planlı bir tatbikat vardı, bilgimiz dahilindeydi tüm kurumlar olarak, olay o tatbikatta yaşanan bir olumsuzluk, şu anda kontrol altında. Şu anda herhangi bir problem yok, yangın kontrol altında, vatandaşımızın endişe edeceği bir durum yok" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel TÜPRAŞ Tesislerinde Tatbikat Sırasında Patlama - Son Dakika


Advertisement