Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 175. yıl dönümü ve Polis Haftası - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 175. yıl dönümü ve Polis Haftası

Türk Polis Teşkilatı\'nın kuruluşunun 175. yıl dönümü ve Polis Haftası

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 175. yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne'yi ziyaret etti.

09.04.2020 12:23

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 175. yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne'yi ziyaret etti.

Ziyarette Koca, halkın can ve mal güvenliğini koruyan, huzur ve asayişini sağlayan emniyet teşkilatına teşekkür ederek, Polis Haftası'nı kutladı.

Şahne de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Koca'ya teşekkür etti.

Ziyaretin ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları tarafından kentte kontrol noktalarında görev yapan polislere dezenfektan, maske ve siperlik dağıtıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 175. yıl dönümü ve Polis Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement