Türk Telekom Kocaeli ve Sakarya Başvuru Noktaları, İftar'da buluştu - Son Dakika
Güncel

Türk Telekom Kocaeli ve Sakarya Başvuru Noktaları, İftar'da buluştu

Türk Telekom Kocaeli ve Sakarya Başvuru Noktaları, İftar\'da buluştu

Türk Telekom Bölge Entegre Dağıtım Merkezi Uslu Bilgi Teknolojileri Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Umut Özgür Uslu, Serdar Uslu ve Ali Çelik; Kocaeli ve Sakarya Bölgesi Türk Telekom Başvuru Noktaları'nın bayi sahiplerini, dostlarını ve personellerini; Sopeli Yaşam Köyü'nde gerçekleştirdiği iftarda bir araya getirdi.

07.06.2017 15:58

Türk Telekom'a yakışır organizasyon

Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği iftarda deneyimli ekibi ile birlikte misafirlerini tek tek karşılayan Türk Telekom Bölge Entegre Dağıtım Merkezi Uslu Bilgi Teknolojileri Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Umut Özgür Uslu, Serdar Uslu ve Ali Çelik; dostları ile birlikte Ramazan ayını geçirme ve birlikte oksijeni bol yemyeşil ormanda, coşkun akarsuyu içinde barındıran cennet gibi bir vadide iftar yapmanın onurunu yaşadı. İftar Programına katılan; Türk Telekom Bireysel Satış Direktörü Sait Ayaydın, Türk Telekom Bireysel Satış Grup Müdürü Serdar Dörtoluk, Türk Telekom Bireysel Bölge Satış Müdürü M. Ulukan Aydın, Türk Telekom Bireysel Satış Yöneticisi Cihangir Yer, Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı Necmettin Kırık, Kocaeli ve Sakarya Bölgesi Türk Telekom Başvuru Noktaları'nın bayii sahipleri; muhteşem doğal atmosfer içerisinde oruçlarını açarak, dinlendirici ve keyifli vakit geçirdi. İftar sonrası ekibiyle birlikte Uslu Ailesi'nin seçkin konuklarının karşısına geçen Musiki ve Sanat Müziği Sanatçısı Raşit Kolçak; güzel ve gür sesiyle tüm davetlilere huzurlu anlar yaşattı.

81 ilde 34 bin 147 çalışanıyla hizmet veriyoruz

Gecede bir konuşma yapan Türk Telekom Bireysel Satış Direktörü Sait Ayaydın; telekomünikasyon sektörünün geleceğinden ve 176 yıllık köklü bir geçmişi olan Türk Telekom markasının sektördeki yerinden bahsetti. Müşterilerin hızla değişen iletişim ve teknoloji ihtiyaçlarına en güçlü ve en doğru şekilde cevap verebilmek amacıyla Türkiye'nin Çoklu Oyuncusu Türk Telekom, 31 Mart 2017 itibarıyla 13,2 milyon ev telefonu abonesi, 8,9 milyon internet abonesi ve 18,7 milyon cep telefonu abonesine hizmet verdiğini belirten Ayaydın; Türk Telekom Grubu şirketleri Türkiye'yi yeni nesil teknolojilerle buluşturma ve bilgi toplumuna dönüşüm sürecini hızlandırma vizyonuyla, 81 ilde 34 bin 147 çalışanıyla hizmet verdiğini söyledi.

AYAYDIN: "Müşteri ihtiyaçlarını en iyi ölçüde karşılamak"

Konuşmasında; kurumsallaşamayan küçük işletmelerin zamanla yok olacağını, firmaların sürdürülebilir olması için tek çatı altında toplanmaları gerektiğini ve Türk Telekom markası olarak bayilerimizi birleştirmeye ve büyütmeye hazır olduğumuzu dile getirdi. Rakiplerdeki yapılanma değişikliklerinin de ayrıca Türk Telekom bayilerimiz için fırsat olduğunu ve bu fırsatları değerlendiren yatırımcıların güçlerine güç katacağını belirtti. Dünyada telekomünikasyon şirketi olup da 4 ürünü yani mobil, internet, ev telefonu ve Tivibu'yu aynı noktadan müşterilerinin hizmetine sunabilen başka bir operatör olmadığına dikkat çekerek; lider firma olma bilinciyle müşterilerimize en iyi deneyimi yaşatmayı görev edinmemiz gerektiğini tüm bayi sahiplerine hatırlatarak; şimdiye kadarki tüm emekleri için kendilerine teşekkür etti. Son olarak da "Türk Telekom dağıtım merkezlerine inanın ve güvenin. Geleceğimize sahip çıkıp, finansal anlamda hazırlıklı olun. Çünkü bizim için en önemli unsur güçlü yatırımcılarla yola devam edip; müşteri ihtiyaçlarını en iyi ölçüde karşılamaktır." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türk Telekom Kocaeli ve Sakarya Başvuru Noktaları, İftar'da buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement