Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni anayasa çalışmalarına destek vermesini, katılmasını ve Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu'nun TBMM Anayasa Komisyonu'na önerdiği 10 maddelik önerileri desteklemesini istedi.
Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yaptığı ziyarette, CHP'nin Türkiye için ne kadar önemliyse Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu için de o kadar önemli olduğu söyledi.
Atasoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni anayasa çalışmalarına destek vermesini, katılmasını ve Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu'nun TBMM Anayasa Komisyonu'na önerdiği 10 maddelik önerileri desteklemesini istedi.
Kılıçdaroğlu, öncelikle ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek, "Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu gibi çok önemli bir kurumun, büyük bir camianın, Türkiye'nin en büyük kuruluşunun Genel Başkanı seçilmenizden dolayı sizi kutluyor, tebrik ediyorum. Türkiye'nin en büyük kuruluşları konfederasyonların bir araya gelmesi Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu çatısı altında toplanması çok önemlidir. Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu; siyasetçilerle halkın arasında ki kurumdur. Demokrasinin olmazsa olmazıdır. Sivil toplum kuruluşları bizim için çok önemlidir. TBMM Anayasa Komisyonu'na önermiş olduğunuz 10 maddelik önerinin altına gözü kapalı bir şekilde imza atıyorum ve sonuna kadar destekliyorum" dedi. - İSTANBUL
Son Dakika › Güncel › Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu, CHP'den Anayasa Çalışmalarına Destek Vermesini İstedi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.