Türkiye U-15 Milli Takımı, Avusturya ile 1-1 Berabere Kaldı - Son Dakika
Güncel

Türkiye U-15 Milli Takımı, Avusturya ile 1-1 Berabere Kaldı

Türkiye U-15 Milli Takımı, Avusturya ile 1-1 Berabere Kaldı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Manavgat İlçesi'nde düzenlediği U-15 Uluslararası Dörtlü Turnuva'da Türkiye ile Avusturya 1-1 berabere kaldı.

10.02.2015 17:55

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Manavgat İlçesi'nde düzenlediği U-15 Uluslararası Dörtlü Turnuva'da Türkiye ile Avusturya 1-1 berabere kaldı.

Türkiye, Avusturya, Hollanda ve Sırbistan U-15 Milli Takımlarının katıldığı dörtlü turnuvanın ilk maçları oynandı. Emirhan Spor Kompleksi'ndeki karşılaşmalarda Türkiye, Avusturya ile Hollanda da Sırbistan ile karşı karşıya geldi.

Türkiye- Avusturya karşılaşmasının 12'nci dakikasında Romano Schmid attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın 40'ıncı dakikasında ceza sahası içinde Malik Karaahmet'e yapılan faulde hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan kaptan Recep Gül topu ağlara göndererek, durumu 1-1 yaptı. Avusturya ekibinin 70'inci dakikada attığı gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

U15 Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Ustaömer, turnuvayı genç sporcuların uluslararası alanda tecrübe kazanmaları için düzenlediklerini belirtirken, "Bugünkü maçta futbolcularımız yağmurlu ve rüzgarlı havaya rağmen iyi oynadı" dedi.

Bugün oynanan Hollanda ile Sırbistan maçı da 1-1 eşitlikle sona erdi. Sırbistan'ın golünü 18'inci dakikada Armin Derlek attı. Hollanda'nın golünü ise 20'inci dakikada Jurgen Ekkelenkamp kaydetti.

Türk Milli Takımı turnuva kapsamında 12 Şubat'ta Sırbistan ile oynayacak, Hollanda ise Avusturya ile karşılaşacak. Turnuva 14 Şubat'taki final maçlarıyla tamamlanacak. - Manavgatantalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye U-15 Milli Takımı, Avusturya ile 1-1 Berabere Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement