Üç Üniversite 1'inci Akson Tepesi Divanında Buluştu - Son Dakika
Güncel

Üç Üniversite 1'inci Akson Tepesi Divanında Buluştu

Üç Üniversite 1\'inci Akson Tepesi Divanında Buluştu

Selçuk Üniversitesi Neocorteks Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen 1'inci Akson Tepesi Divanı, Selçuk, Mevlana ve Yıldırım Beyazıd üniversiteleri öğretim üyeleri ile medikal ve paramedikal bölümlerde eğitim gören öğrencileri bir araya getirdi.

26.09.2013 16:53  Güncelleme: 16:52

1'inci Akson Tepesi Divanı, Selçuk, Mevlana ve Yıldırım Beyazıd üniversiteleri öğretim üyeleri ile medikal ve paramedikal bölümlerde eğitim gören öğrencileri bir araya getirdi. Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenen divana, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Sarı, Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Neocorteks Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Hasan Serdar Gergerlioğlu, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Canan, Neocorteks Türkiye Topluluğu Başkanı Haluk Yeşilkaya, Selçuk, Mevlana ve Yıldırım Beyazıd Üniversitelerinin öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Hasan Serdar Gergerlioğlu, "Neocortex Öğrenci Topluluğu'nun birinci yılı değerlendirme toplantısı olarak düzenlenen '1. Akson Tepesi Divanı' çeşitli üniversitelerdeki Neocortex Topluluklarından gelen Diş Hekimliği, Tıp Fakültesi, Veteriner Fakültesi ve Akşehir Kadir Yallagöz Yüksekokulu Hemşirelik ve Diyetisyenlik öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Yaşam bilimlerindeki öğrencilerin kaynaşmasını hedefleyen topluluğumuz ikinci yılında daha büyük atılımlar yapmayı hedefliyor. Daha birinci yılımızın sonunda divan yapacak düzeye gelinmesinde büyük katkıları bulunan Başkan Stj. Dr. Haluk Yeşilkaya'ya ve Dr. Muhammed İkbal Alp'e teşekkür ederim." dedi.

Açılışta söz alan Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel ise, "Öncelikle Neocorteks Öğrenci Topluğumuzu özgüven duygusu içerisinde gerçekleştirdikleri bu program nedeniyle kutluyorum. Bu divanın üniversitemizde toplanmasından da ayrı bir memnuniyet duyuyorum. Divan, 'Şimdiye kadar ne yaptık ve bundan sonra ne yapacağız?' sorularına cevap vermek adına önemlidir. Bu şekilde planlı ve programlı hareket eden bir topluluk olduğunuz için sizleri ve danışmanınızı tebrik ederim. Divan süresince değerlendirmelerinizi en sağlıklı şekilde yapmanızı ve bu özgüveninizin bundan sonra da devamını dilerim." dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Nörojenerasyon Ekibi bünyesinde Bazal Gangliyonlar Grubu mini bir konser verdi. Müzik dinletisinin ardından programa geçildi. 3 gün süren divanda 2012-2013 eğitim-öğretim yılında Selçuk, Mevlana ve Yıldırım Beyazıd Üniversitelerinde gerçekleştirilen etkinlikler değerlendirilip yeni eğitim-öğretim yılı için planlamalar yapıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üç Üniversite 1'inci Akson Tepesi Divanında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement