Uçar: Altay'dan 90 Bin TL'lik Alacağımı Bağışlayabilirim - Son Dakika
Güncel

Uçar: Altay'dan 90 Bin TL'lik Alacağımı Bağışlayabilirim

Uçar: Altay\'dan 90 Bin TL\'lik Alacağımı Bağışlayabilirim

Spor Toto 3'üncü Lig'e düşen Altay'la 1 ay önce anlaşmasına rağmen resmi sözleşme imzalamadan ayrılan teknik direktör Turgut Uçar, eski başkanların alacaklarını bağışlaması halinde kendisinin de 2 sezon önceden kalan 90 bin TL'lik alacağını kulübe bağışlayabileceğini söyledi.

04.07.2015 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3'üncü Lig'e düşen Altay'la 1 ay önce anlaşmasına rağmen resmi sözleşme imzalamadan ayrılan teknik direktör Turgut Uçar, eski başkanların alacaklarını bağışlaması halinde kendisinin de 2 sezon önceden kalan 90 bin TL'lik alacağını kulübe bağışlayabileceğini söyledi.

Sosyal medyada alacağı için kulüple mahkemelik olması nedeniyle eleştirilen, bunun etkisiyle işbaşı yapmadan ayrılan Uçar, gönülden Altaylı olduğunu anlatırken, "Eski başkanlar Aslan Savaşan ve Niyazi Konuşmaz alacaklarını bağışlayıp temlikleri kaldırırsa ben de alacağımı kulübüme vereceğim" dedi.

Turgut Uçar, Altay ile yola devam etmemesine ilişkin bilgi verirken şöyle konuştu:

"Yönetime 2 plan sundum. Transferin önünü açıp ve 3-4 takviye ile şampiyonluğa oynayacak kadroyu oluşturmayı önerdim. Ayrıca transferin önünü açamazsak gençlerle ligde kalıcı olmayı diğer sezonda play- off mücadelesi vermemiz gerektiğini anlattı. Ancak camia hiçbir plana ayak uydurmadı. Ben de görevimi bırakmak zorunda kaldım."

Öte yandan yönetim yeni sezon hazırlıklarına pazartesi başlayacak futbolculara bugün moral kahvaltısı verdi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uçar: Altay'dan 90 Bin TL'lik Alacağımı Bağışlayabilirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement