UEFA Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Servet Yardımcı, "Ülkemiz ve futbolumuz çok güçlü. Hak ettiği değeri ve yeri bulmayı başarmıştır" dedi.
Helsinki Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen Olağan UEFA Kongresi sonrası DHA'ya özel açıklamalarda bulunan Yardımcı, çok değerli bir görevi devraldığını ifade ederek, "Gerçekten çok mutluyum, çok şanslıyım. Ülkemin adına, federasyonum adına en iyisini yapmak için buradayım. Ülkemiz ve futbolumuz çok güçlü. Hak ettiği değeri ve yeri bulmayı başarmıştır. Kader birliği yaptığım, yol arkadaşım Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımız Yıldırım Demirören'e şükranlarımı iletiyorum. İşini gücünü bıraktı, büyük destekler verdi. Tabiri caizse yollara düştü. Ülkemizin hak ettiği değeri bulması için çalışmalar yaptık. Bunun da karşılığını aldık" şeklinde konuştu.
UEFA Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmesinin hemen ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini telefonla arayarak tebrik ettiğini belirten Yardımcı, "Cumhurbaşkanımız Türk futbolu, ülke için çok büyük bir şans. Türk futboluna büyük katkıları ve destekleri var. Kendisinin beni desteklemesi ve güven duymasından dolayı teşekkür ediyorum, şükranlarımı iletiyorum. Kendilerini mahcup etmeyeceğim inşallah. Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim ve bu işi de başaracağım" diye konuştu.
Görüntü Dökümü:
------------------------
-Servet Yardımcı'nın açıklamaları - Erdoğan
Son Dakika › Güncel › UEFA Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçilen Servet Yardımcı: Ülkemiz ve Futbolumuz Çok Güçlü. Hak Ettiği... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.