ultrAslan Elazığ Şampiyonluk Gecesi - Son Dakika
Güncel

ultrAslan Elazığ Şampiyonluk Gecesi

ultrAslan Elazığ Şampiyonluk Gecesi

UltrAslan Elazığ ve Fırat Üniversitesi Şampiyonluk Gecesi düzenledi.

29.05.2012 08:41

Galatasaray Kulübünün bu sezon ki son anda gelen ve tarihe altın harflerle yazılan şampiyonluğu sebebiyle ultrAslan Elazığ ve Fırat Üniversitesi Şampiyonluk Gecesi düzenledi.

Huzur Cafe'de gerçekleşen gece de Galatasaray'a gönül taraftarlar şampiyonluğu doyasıya kutladılar. Şampiyonluk pastasını Elazığ Temsilci Adem GÜNDÜZ ve Fırat Üniversitesi Temsilcisi Malikhan KARADAYI kesti.

Gecenin önemine değinen Adem Gündüz ;"Bu sene çifte Şampiyonluk yaşadık. Elazığ spor'un Süper Lige çıkması bizleri çok sevindirdi, şehrimiz bunu hak ediyordu. Galatasaray'ın şampiyonluğu da üstüne eklendiğinde sevincimiz iki kat arttı" dedi.

Her insanın gönlünde 3 büyük takımından birisinin yer aldığını söyleyen Gündüz, Elazığspor Tribününde her maçta yerlerini alıp şehrin takımına destek verdiklerini söyledi.

Daha sonra bir konuşma yapan Karadayı; " Önümüzdeki sene Elazığ tribününde renkli görüntüler olacak. İyi olan Kazansın. Galatasaray'ımızın bu seneki şampiyonluğunu ilerde çocuklarımıza kadar anlatacak muhteşem bir öykü oldu" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ultrAslan Elazığ Şampiyonluk Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement