Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ Oteller Bölgesi'nde jandarma tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.
Bursa İl Jandarma Komutanlığı'nın Uludağ'da görevli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri Oteller Bölgesi'ndeki tesislerde ve üniversite şenlikleri kapsamında yürüttükleri çalışmalarda bazı kişiler tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde satışı yapılabileceği bilgisine ulaştı. Yapılan takip sonucu 8 Şubat gecesi Uludağ'daki otellerden birisinin disko, tuvalet ve odalarında E.E. ve A.B. isimli kişilerin yanlarında getirdikleri uyuşturucu maddeyi kullandıkları belirlendi. Yasal izinler alındıktan sonra otelin çevresinde güvenlik tedbirleri alan jandarma ekipleri, E.E. ve A.B.'yi otelin tuvaletinde, kokain olduğu öne sürülen uyuşturucu maddeyi kullanırken suçüstü yakaladı. Şüphelilerden birisinin elindeki maddeyi lavobaya dökmesi sonucu suç unsuru madde de ele geçirildi.
Cumhuriyet Savcısının talimatı ile şüphelilerin otel odaları, eşyaları ve araçlarında yapılan aramalarda, kokain kullanımında kullanıldığı değerlendirilen kağıt paraya el konularak laboratuara gönderildi Gözaltına alınan iki kişinin kan ve idrar örnekleri alınarak Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. - Bursa
Son Dakika › Güncel › Uludağ'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.