Virüs nedeniyle tatil haberini alan üniversiteliler, terminallere koştu - Son Dakika
Güncel

Virüs nedeniyle tatil haberini alan üniversiteliler, terminallere koştu

Dün akşam yapılan açıklamaya göre koronavirüs tedbirleri kapsamında üniversiteler 16 Mart'tan itibaren 3 hafta tatil edildi. Açıklamanın ardından Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) öğrencileri ve ülkenin dört bir yanından üniversiteliler evlerine dönmek için terminallerde yoğunluk oluşturdu.

13.03.2020 05:26  Güncelleme: 13:46

Türkiye'de koronavirüs sebebiyle üniversitelerin tatil edileceği açıklandı. Açıklamanın yapılmasından sonra çok sayıda öğrenci terminallere giderek, otobüs firmalarının yazıhaneleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

OTOBÜS FİRMALARI EK SEFERLER DÜZENLİYOR

Yoğun talep nedeniyle bazı öğrenciler memleketlerine gitmek için bilet bulamadı. Otobüs firmaları ek seferler düzenlemeye başladı. Üniversite öğrencisi Şükrü Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tatilin duyurulmasının ardından bavulunu toparlayıp otogara geldiğini söyledi. Biletini aldığını fakat bazı arkadaşlarının bilet bulamadığını dile getiren Uysal, "Biletler kısa zamanda tükenmiş. Birçok arkadaşımız bilet bulamadı birkaç gün sonrasına kaldılar. Biz de otobüsümüze binerek memleketimize gideceğiz." dedi.

Virüs nedeniyle tatil haberini alan üniversiteliler, terminallere koştu

Ramazan Pancar ise açıklamaların ardından memleketine gitmek için otogara geldiğini ve bilet aldığını aktararak, "Arkadaşlarımın da en kısa zamanda bilet bularak, memleketlerine gitmelerini istiyorum." ifadesini kullandı.

Virüs nedeniyle tatil haberini alan üniversiteliler, terminallere koştu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Virüs nedeniyle tatil haberini alan üniversiteliler, terminallere koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement