Ürdün'ün başkenti Amman'da Suriye Büyükelçisi'nin geri gönderilmesi talebiyle gösteri düzenlendi.
Suriye Büyükelçiliği önünde toplanan grup, Suriye Büyükelçisi'nin ülkesine geri gönderilmesini istedi.
Ürdün'deki Suriye Halkına Destek Heyeti ve İslami Hareketi'nin düzenlediği gösteriye katılan eylemciler, Suriye'deki katliamlara tepki gösterdi.
Suriye topraklarında "terör ve işkence" yaşandığını ifade eden göstericiler, Arap dünyasını Suriye'deki olaylara tepkisiz kaldığı gerekçesiyle kınadı.
AA muhabirine konuşan Suriye Halkına Destek Heyeti Başkanı Ali Ebu es-Sukker, "Suriye'de ülkeyi gasp eden, ordusunu ölüm makinesine çeviren ve silahını halka doğrultan diktatör rejime ve çeteye karşı mücadele veriliyor" şeklinde konuştu. - Ürdün
Son Dakika › Güncel › Ürdün'de Suriye Halkına Destek Gösterisi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.