Urfalı Atletler Artvin'den Döndü - Son Dakika
Güncel

Urfalı Atletler Artvin'den Döndü

Urfalı Atletler Artvin\'den Döndü

Artvin'de bu yıl 42. si düzenlenen Arhavi Festivali kapsamındaki 10 Km'lik yol koşusuna katılan Urfalı atletler kente döndü.

05.09.2014 11:03  Güncelleme: 14:00

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım desteği sayesinde Artvin Arhavi'de düzenlenen 10 Km'lik yol koşusuna 25 kişilik atlet kafilesiyle katılan Urfa Atletizm Kulübü, takım halinde birinci oldu.

Çeşitli yaş kategorilerinde birinci, ikinci ve üçüncülük başarıları elde eden Urfalı atletleri tebrik eden Şanlıurfa Atletizm İl Temsilcisi Ömer Faruk Kesik, kendilerine daima destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve ekibine teşekkür etti.

Türkiye'nin birçok yöresinde düzenlenen koşulara Şanlıurfa adına katıldıklarını ifade eden Temsilci Kesik, "Bundan 2 ay önce yine Urfa Atletizmi adına Fındıklı'daydık. Her yıl yaklaşık 10 ila 15 organizasyona takım halinde katılıyoruz. Son zamanlarda Urfa atletizmini Türkiye'de temsil etmekten onur duyuyoruz. Artvin'in Arhavi ilçesindeki koşuya 25 kişilik bir kafile ile geldik" dedi.

Sportif faaliyetlerde asıl amaçlarının Urfa'yı tanıtma çabası olduğunu kaydeden Urfalı Atletizmci Hamit Çalış ise Büyükşehir Belediyesi'nin desteğine vurgu yaptı ve bu desteğin önümüzdeki organizasyonlarda da devam etmesini istedi.

Büyükşehir Belediyesi'nin ana sponsorluğunda Arhavi Koşusu'na katılmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Salih Barışan ise kendilerine bu imkanı sunan Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Yapılan koşuda Urfa Atletizm Kulübü takım halinde birinci olurken bazı kategorilerde ise ikincilik ve üçüncülük elde etti.

Urfalı sporcular koşu öncesinde ve sonrasında Tunceli, Erzincan, Trabzon, Rize, Artvin gibi illeri gezme imkânı bulurken ayrıca Gürcistan Batum'u da görme imkânı buldu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Urfalı Atletler Artvin'den Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement