Urfalı Dağcılar Tırmanışa Geçti - Son Dakika
Güncel

Urfalı Dağcılar Tırmanışa Geçti

Urfalı Dağcılar Tırmanışa Geçti

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Dağcılık İl Temsilciliği Ağustos ayında 3 farklı ilde 4 zirve etkinliği gerçekleştirecek.

15.08.2014 17:07  Güncelleme: 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zirve tırmanışlarından ilki bugün 3 bin 549 metre yüksekliğindeki Erzincan Üzümlü Esence Dağı’na yönelik olacak. İki gün sürecek tırmanışın ardından bir sonraki etkinlik 19 – 22 Ağustos 2014 tarihleri arasında Artvin Yusufeli’nde gerçekleştirilecek. Burada ise 3 bin 492 metre yüksekliğindeki Kaçkar Dağları’nda Karataş Tırmanışı’nı gerçekleştirecek olan Urfalı dağcılar ardından sırasıyla 28 – 31 Ağustos 2014 tarihinde Ağrı Doğubayazıt ve Ağrı Dağı Uluslararası Zafer Haftası Tırmanışı’nı yapacak.

Dağcılık il temsilcisi ve Urfadosk Spor Kulübü, etkinliklerle ilgili yaptığı değerlendirmesinde iki sporcunun Urfa’yı temsilen çalışmalara katılacağını açıkladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise sporculara başarılar dileyerek, “İlimizde dağcılık sporu yaygınlaşmaya başladı ve Türkiye Dağcılık federasyonuna bağlı olarak yapılan il dışı etkinliklere katılım arttı. Bu etkinlikler dağcılık ve spor tırmanış branşları adına sevindirici bir gelişme. İlimizde dağcılık ve spor tırmanış branşlarının gelişmesi için yapılan çalışmaları ilgiyle izliyor ve emeği geçenleri başta dağcılık il temsilcimiz Candan Özen olmak üzere bütün sporcularımızı kutluyorum. Tırmanışlara katılacak olan sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

(Kaynak:Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Urfalı Dağcılar Tırmanışa Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement