Üsküdar'da doğal gaz borusu patladı, yangın söndürüldü - Son Dakika
Güncel

Üsküdar'da doğal gaz borusu patladı, yangın söndürüldü

Üsküdar\'da doğal gaz borusu patladı, yangın söndürüldü

Üsküdar'da yapılan yol çalışması sırasında doğal gaz borusu zarar gördü ve patladı. Patlama sonucu çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın nedeniyle bir evin dış cephesinde hasar meydana geldi. Olayın yaşandığı sokakta yaşayan vatandaşlar, çalışma ekibine tepki gösterdi. Ayrıca, bölgede doğal gaz altyapısında hasar olduğu için gaz kesintisi yaşanıyor.

20.12.2023 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üsküdar'da doğalgaz borusundan yükselen alevler binaya sıçradı

İSTANBUL - Üsküdar'da ekiplerin yol çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı. Borudan metrelerce yükselen alevler, yol kenarındaki bir binaya da sirayet etti. Yangın anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Üsküdar'da Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Çamlıca Yolu Caddesi'nde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre gerçekleştirilen çalışma sırasında kazı yapan iş makinesi, yol altındaki doğalgaz borusuna zarar verdi. Zarar gören borudan çıkan gazın parlaması nedeniyle oluşan yangın, yol kenarındaki bir binaya da sirayet etti. Binanın dış cephesinde maddi hasar meydana gelirken, yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alınarak söndürüldü. Öte yandan, bölgede doğal gaz altyapısında oluşan hasar nedeniyle bir süreliğine gaz kesintisi yaşandı.

Alevlerin metrelerce yükseldiği anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Üsküdar'da doğal gaz borusu patladı, yangın söndürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement