Üzülmez ve Şeker Arslanbey'de Oruç Açtı - Son Dakika
Güncel

Üzülmez ve Şeker Arslanbey'de Oruç Açtı

Üzülmez ve Şeker Arslanbey\'de Oruç Açtı

Ramazan coşkusunu ilçe geneline yayan Kartepe Belediyesi, ramazan ayının 10. günü de Arslanbey'de iftar programı düzenledi.

08.07.2014 15:06

Renkli ve zengin programlarla iftar sofralarında ilçe halkını buluşturan ve ramazan eğlencelerine ilçe halkını ortak eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğinde Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Kartepe Belediyesi'nin SS 99 nolu Arstaş Tır ve Kamyon Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi sponsorluğunda düzenlediği iftar programına bölge halkının ilgisi büyük oldu. Eski belediye hizmet binası önündeki cadde üzerine kurulan sahnede iftar öncesi gösteri ekipleri çocukları eğlendirdi. İftar öncesi vatandaşlara tek tek hatır soran Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, kazanların başına geçerek yemek de dağıttı.

İnsanlara huzur veren manevi atmosferin yoğun yaşandığı Kartepe Belediyesi ramazan etkinlikleri, ramazan ayının 10. günü Arslanbey'de renkli görüntüler eşliğinde gerçekleşirken iftarda Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve teşkilat mensupları, Arstaş Koopetarif Başkanı Şükrü Aslan ve kooperatif yöneticileri ile üyeler, eski belediye başkanları, mahalle muhtarları, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri yanı sıra mahalle sakinleri ramazan coşku ve heyecanına ortak oldular.

Rahmet, sevgi, bereket, huzur ayında bu birlikteliğe ve berekete katkı sağlayan, destek olan Arstaş Kooperatifi gibi tüm sanayici ve işadamlarına teşekkür den Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Bizlerle bu mutluluğu yaşatanlara teşekkür ederim. Burada yalnızca iftar yapmıyoruz, sohbetlerde bulunup eski ramazanları yeni nesillere hatırlatarak yaşatmaya çalışıyoruz" dedi. Söz verdikleri hizmetleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını açıklayan Başkan Üzülmez, "Ast olan iyi niyetle, Allah Rızası için çıktığımız bu hizmet yolunda sizlerin de desteği ile verdiğimiz sözlerin rabbim bizi mahçup etmeyecek şekilde hayat bulmasıdır" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Allah yolunu açık etsin dileklerinde bulunan Başkan Üzülmez'in ardından Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de Arslanbeylilere hitap etti. Ramazan ayının esenliğini, insanlığı mutluluğa erdiren manevi atmosferini yaşadıklarını belirten Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de ramazan ayının ilçemiz, ülkemiz ve bütün insanlık için hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan diledi. Vekil Şeker, "Sizlerin desteği ile Sayın Başbakanımızın da cumhurbaşkanı olması ile birlikte inanın ki Türkiye uçuşa geçecek. Bu 12 yılda elde edilen hizmetlerin kat ve kat fazlası yapılacak" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez ve Şeker Arslanbey'de Oruç Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement