Vali Aydın'dan Taziye Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Vali Aydın'dan Taziye Ziyaretleri

Vali Aydın\'dan Taziye Ziyaretleri

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Yıldız Ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığında bulundu.

10.03.2014 14:56

Siirt Valisi Ahmet Aydın, beraberinde 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, il Müftüsü Faruk Arvas ile birlikte, İlimize bağlı Gökçebağ Beldesi, Koçpınar Mahallesinde Yıldız ailesini ziyaret ederek, başsağlığı diledi.

Trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Abdullah Yıldız adlı vatandaşımızın, Koçpınar Mahallesindeki taziye evinde, Yıldız ailesine ve Belde sakinlerine başsağlığı dileyen Vali Aydın, "Devlet olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Trafik kazası sonucu yaşamını yitiren merhum Abdullah Yıldız kardeşimize Allah'tan rahmet diler, acılı ailemize de başsağlığı diliyorum."dedi.

Yıldız ailesi ise, taziye ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek, teşekkür ettiler. Daha sonra Merhum Abdullah Yıldız ruhuna Kuran-ı Kerim okundu. İl Müftüsü Faruk Arvas tarafından da dua edildi. Köyde taziye ziyaretlerini tamamlayan Vali Ahmet Aydın ve beraberindekiler, daha sonra Gökçebağ Belediyesi tarafından yaptırılan Taziye evini ziyaret etti. Gökçebağ Belediye Başkanı Ahmet Bardak'tan bilgi alan Vali Aydın, Taziye evinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Vali Aydın'dan Taziye Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement