Vali Özdemir Çakacak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Eskişehir Valiliği'nde görev yapan kadın personele ve valilikte resmi işlerini takip eden kadınlara çiçek vererek günlerini kutladı.
Valilik binasındaki büroları gezerek kadın personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Vali Çakacak, "Dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş mücadeleler veren Türk kadını, büyük bir özveri ve hassasiyetle dün olduğu gibi bugün de sağlıklı, mutlu ve güzelliklerle dolu gelişmiş bir toplum olmanın mihenk taşı olma özelliğini koruyarak ülkemizi daha ileri ve gelişmiş bir seviyeye taşıyacaktır" dedi. Geçmişten günümüze ülkemizdeki kadınların erkeklerle birlikte sosyo-kültürel, siyasal tarihimizi inşa ve ihyasında büyük roller üstlendiğini aktaran Vali Çakacak, tüm kadınların da Kadınlar Günü'nü kutladı.
Anlamlı jest karşısında büyük bir mutluluk yaşayan valilik kadın personeli de, Vali Çakacak'a teşekkür etti. - ESKİŞEHİR
Son Dakika › Güncel › Vali Çakacak, Eskişehir Valiliği'nde Görev Yapan Kadınların Gününü Kutladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?