Valilikten "Bayram Trafiği"Ne Kriz Masası Önlemi - Son Dakika
Güncel

Valilikten "Bayram Trafiği"Ne Kriz Masası Önlemi

Valilikten "Bayram Trafiği"Ne Kriz Masası Önlemi

Üç günlük Ramazan Bayramı tatili bitiminde tatilcilerin İstanbul'a dönüşünde trafikte problem yaşamaması için İstanbul Valiliği tarafından İl Afet Koordinasyon Merkezi'nde ( AKOM ) bir kriz masası oluşturuldu.

21.08.2012 15:32

Üç günlük Ramazan Bayramı tatili bitiminde tatilcilerin İstanbul'a dönüşünde trafikte problem yaşamaması için İstanbul Valiliği tarafından İl Afet Koordinasyon Merkezi'nde ( AKOM ) bir kriz masası oluşturuldu. Sabah saat 07.00'de çalışmaya başlayan kriz masası 27 Ağustos Pazartesi günü saat 07.00'ye kadar çalışmalarına devam edecek.

24 SAAT ESASINA GÖRE ÇALIŞACAKLAR

Üç günlük Ramazan Bayramını fırsat bilerek şehir dışına çıkan tatilcilerin dönüşlerinde trafikte sıkıtı yaşamaması için bir dizi önlem alındı. İstanbul Valiliği bu önlemler kapsamında İl Afet Kooprdinasyon Merkezi'nde ( AKOM ) bir kriz masası oluşturdu. İstanbul Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu başkanlığında ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Hacımustafaoğlu koordinasyonundaki kriz masası sabah saat 07.00'de çalışmalarına başladı. 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürecek kriz masasında belediye ve valiliğe bağlı birimler ortaklaşa bir çalışma yürütecek. Buna göre, oluşturulan kriz masasında İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı, İtfaiye, Yol bakım, Zabıta, Trafik müdürlüğü, Ulaşım a.ş., Ulaşım koordinasyon müdürlüğü, İETT, Beyaz Masa, İsfalt, Hızır Acil ve Sosyal idari işler birimleriden birer temsilci çalışacak. İstanbul Valiliği'nden ise 3. Kolordu Koomutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü, İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Karayolları 1 . Bölge Müdürlüğü, Bedaş Genel Müdürlüğü, Ayedaş Genel Müdürlüğü, Trafik Denetleme ve Şube Müdürlüğü'ne bağlı birimlerden birer temsilci hazır bulunacak. AKOM'da kurulan kriz masası 27 Ağustos Pazartesi gününe kadar 24 saat esasına göre çalışacak.

PÇK-ÜÇ - İstanbul/ Adalar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Valilikten 'Bayram Trafiği'Ne Kriz Masası Önlemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement