Vatandaşlar Yurt Genelinde 'Demokrasi Nöbeti'nde - Son Dakika
Son Dakika Logo

Vatandaşlar Yurt Genelinde 'Demokrasi Nöbeti'nde

Vatandaşlar Yurt Genelinde \'Demokrasi Nöbeti\'nde
16.07.2017 23:51

Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında binlerce vatandaşlar demokrasi nöbetine katıldı.

Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında binlerce vatandaşlar demokrasi nöbetine katıldı.

Şanlıurfa

Şanlıurfa'da, Rabia Meydanı'nda düzenlenen etkinlik, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Ellerinde Türk bayraklarıyla binlerce vatandaşın katıldığı programda, şehitler için dua edildi ve toplu halde yatsı namazı kılındı.

Mehter takımının konser verdiği, ilahilerin seslendirildiği etkinlikte vatandaşlar, tekbir getirerek sloganlar attı.

Programa, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ve ilçe belediye başkanları ile protokol üyeleri de katıldı.

Öte yandan, İstanbul'da FETÖ'nün darbe girişimini engellemek isterken yaralanan Ramazan Nerede de demokrasi nöbetine katıldı.

Nerede, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 11 Temmuz'dan itibaren demokrasi nöbetlerine devam ettiğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatına göre gerekirse yüz gün daha gelmeye devam edeceğini aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vatandaşlar Yurt Genelinde 'Demokrasi Nöbeti'nde - Son Dakika


Advertisement