Vestel, Antalya'da Merkez Servis Açtı - Son Dakika
Güncel

Vestel, Antalya'da Merkez Servis Açtı

Vestel, Antalya\'da Merkez Servis Açtı

Vestel, 9 milyon lira yatırım ile hayata geçirdiği "Merkez Servis Projesi"nin ilk merkez servislerinden birini Antalya'da açtı

02.08.2013 12:23

Vestel, satış sonrası hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla 9 milyon lira yatırım ile "Merkez Servis Projesi"ni hayata geçirdi. Şirket, ilk merkez servislerinden birini Antalya'da açtı.

Şirket açıklamasına göre Vestel Antalya Merkez Servisi, yetkili servislerin çözemediği sorunları devralıp hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmanın yanı sıra yetkili servis çalışanlarının eğitimlerinden, sosyal medyada şikayet yönetimine kadar çok geniş bir yelpazede faaliyet gösteriyor.

Şirket, Antalya'da 795 metrekare alana sahip merkez servisinde alanında uzman 12 çalışanıyla hizmet veriyor. Antalya'da yeni açılan merkez servis, Antalya yetkili servislerinin yanı sıra Afyon, Burdur, Denizli, Isparta ve Uşak illerindeki yetkili servislerden de sorumlu olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Tarkan Tekcan, Merkez Servis Projesi'nin hayata geçtiği ilk illerden birinin Antalya olduğunu belirtti.

Merkez servislerin yetkili servislerin hizmet kalitesini sürekli denetim altında tutarak onların çözüm oluşturmada zorlandıkları noktalarda anında devreye girdiğini aktaran Tekcan, şunları kaydetti:

"Böylece çözüm sürecini hızlandırıyorlar. Örneğin merkez servislerde daha geniş yedek parça depo alanları bulunduğundan daha büyük stoklarla çalışıyorlar. Böylece müşterilerin bekleme süresi kısaltılıyor. Müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak merkez servis uygulamamızdan Antalya'da ve çevre illerde yaşayan kullanıcılarımızın oldukça memnun kalacağına inanıyoruz. Merkez servis yaklaşımımızda da görüleceği gibi; artık satış sonrasında yaratılan hizmetlerde müşterimizin en az eforu harcayarak çözüme ulaşabileceği yaklaşımları hayata geçiriyoruz."

Kullanıcılarının istek ve ihtiyaçlarına kısa sürede yanıt vermeyi hedefleyen Vestel, müşteri ziyaretlerini ve ürün memnuniyet anketlerini merkez servisler aracılığıyla gerçekleştiriyor.

Müşteri ziyaretleri ve telefon görüşmeleri ile yapılan anketlerle müşterilerin ürün ve hizmetler hakkındaki görüşleri kısa zamanda öğrenilebiliyor. Vestel bu uygulamayla kullanıcıların geçmiş dönemlerde aldığı hizmetlerle ilgili bilgi alarak, kullanıcılarının olumsuz deneyimlerini olumluya çevirme yönünde çalışmalar da yürütüyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vestel, Antalya'da Merkez Servis Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement