Veteriner Hekimler İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Veteriner Hekimler İftarda Buluştu

Veteriner Hekimler İftarda Buluştu

Manisa Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası, üyelerini OSB Restaurant'ta düzenlediği iftar yemeğinde ağırladı.

30.07.2012 15:44

Ramazan Ayı'nın bolluk ve bereket içerisinde geçmesini temenni eden Belediye Başkan Yardımcısı ve Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Hasan Eryılmaz, üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Veteriner Hekimleri Odası, Organize Sanayi Bölgesi Restaurant'ta verdiği iftar yemeği ile üyelerini bir araya getirdi. Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen, bu yıl da ilçelerden katılımın olduğu iftar yemeğine MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı ve Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Hasan Eryılmaz, Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürü Hasan Cebi, Türkiye Kamu Sen Manisa İl Temsilcisi ve Kent Konseyi Başkanı Mustafa Genç, VET KOOP Yönetim Kurulu Başkanı Merter Yıldız, Keskinoğlu Arge ve Satın Alma Müdürü Pınar Kökçü Mustafaoğlu, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Doğan Ensivri ile odaya kayıtlı çok sayıda veteriner hekim katıldı.

Ramazan ayının bolluk ve bereket içerisinde geçmesini temenni eden Başkan Vekili Köroğlu, veteriner hekimlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Belediye Başkan Yardımcısı ve Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Eryılmaz da çok sayıda etkinlik yaparak üyeleri ile bir arada olduklarını söyleyerek, '2007 yılında kurulan ve 6 yıldır 15 ilçede hizmet veren odamız, meslektaşlarımızın mevzuatlara uygun ve sağlıklı hizmet vermeleri için öncülük etmektedir. Geçtiğimiz günlerde Salihli ve Akhisar ilçelerinde iftar yemeğimizi gerçekleştirmiştik. Bir çok sosyal etkinlikte bir araya geldiğimiz gibi Manisa merkezdeki ve ilçelerdeki meslektaşlarımızla iftar yemeğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İftar davetimize katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Veteriner Hekimler İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement