Virüs Bulaştıktan Sonra Ayağı Kesilen Genç Kadına Belediye Başkanından Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Virüs Bulaştıktan Sonra Ayağı Kesilen Genç Kadına Belediye Başkanından Ziyaret

Özel bir hastanede burun ameliyatı olan ve bu sırada virüs kaptığı için ayağı kesilen Sevinç Çekik’i Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç evinde ziyaret etti.

17.09.2014 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel bir hastanede burun ameliyatı olan ve bu sırada virüs kaptığı için ayağı kesilen Sevinç Çekik'i Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç evinde ziyaret etti. Kılıç, insanların yardım konularında eskisi gibi hızlı tepki vermediğini belirterek, belediye olarak protez bacak takılması ve diğer konularda yardımcı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Özel bir hastanede ameliyat olduğu sırada virüs kapan ve ardından komaya giren Sevinç Çelik'i kurtarmak için doktorlar ayağını kesmişti. Maltepe'de oturan Sevinç Çelik'i Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç evinde ziyaret etti. Sevinç Çelik ile sohbet eden ve durumu ile ilgili bilgi alan Ali Kılıç, insanların eskisi gibi yardımlaşmadıklarından yakındı. Medyada bazı haberler yer aldıktan sonra kısa süreli tepkiler geldiğini belirten Kılıç, başta protez bacak takılması ve diğer yardım konularında belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Sevinç Çelik'in annesi Sakine Çelik ise talihsiz olayların ardı ardına geldiğini ve kendisinin kızına bakmak için işinden ayrıldığını belirterek, eşine iş bulma konusunda başkan Ali Kılıç'tan yardım istedi. Başkan da gerekli bilgilerin alınarak yardımcı olunması talimatı verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Virüs Bulaştıktan Sonra Ayağı Kesilen Genç Kadına Belediye Başkanından Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement